Nescafe'nin de enerjilisi çıktı.Ben tipik karadeniz uşağı gibi sadece çayla kendime geliyorumİkisi de aynı etkiyi mi yapıyor ? Biri daha fazla enerji veriyor olmasın.
Enerji için sade sert kahveden vazgeçmem bu arada.
Nescafe'nin de enerjilisi çıktı.Ben tipik karadeniz uşağı gibi sadece çayla kendime geliyorumİkisi de aynı etkiyi mi yapıyor ? Biri daha fazla enerji veriyor olmasın.
Enerji için sade sert kahveden vazgeçmem bu arada.
Devlet desteklemez beni?Sende başka bi enerji içeceği yarat hadi bakalım güveniyoz sana.
BURNKAN olsun adı
Devlet desteklemez beni?Tek başına da bir yere kadar yani, her şeyin bir sonu vardır sonuçta
Fare canlımıymış ya? Ben zaten kola içmem artık hiç içmemFare kolanın içine konulan çalı türü bir bitkinin arasına sıkışıyormuş bazen. O bitti önceden temizlenmediği için fare çalı ile birlikte rendelenip kolanın aromasını oluşturuyormuş.
Fare kolanın içine konulan çalı türü bir bitkinin arasına sıkışıyormuş bazen. O bitki önceden temizlenmediği için fare çalı ile birlikte rendelenip kolanın aromasını oluşturuyormuş.
Fare canlımıymış ya? Ben zaten kola içmem artık hiç içmem7up içerim 😛
Powerade diyecem şıklarda yok
Hiç biri.Bizim bakkalda satılan bir e.içeceği var bunların hepsini gömer gibi
İsim güzelmiş.Biraz çalıntı ama olsun.
- - - Ekleme - - -
Forum var arkanda rahat ol sen. 😎
Forum var arkanda rahat ol sen. 😎
Çok utopik oldu bu ya 😕 Eti noluyormuş ya? et parçacıklari? Turbetten geçirilip iyice suyunu sızdırılıp topaklari alinıyordur umarim.İçenlere afiyet olsun artıkÖlüymüştür muhtemelen, makinelerce tarladan hızlıca kesilip fabrikaya getiriliyordur, yaşaması pek mümkün değil sanki.
BurnKan yaratıcıBir de ateş resmi koyarsak tam olur
Hiç içmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?