Arka sokaklari sanki biraz abartmissin.arka sokaklar: pazartesiyi, salıya bağlayan gece saat: 03:30 civarı yayınlansın
keşanlı ali: cumartesi...saat: 20...
terra nova :cumartesi: saat: 22:30
bir çocuk sevdim: cuma: saat 22:30
Cocuklar Duymasin pazartesi veya hafta sonunda bir güne gecse Dizi icin daha hayirli olacak.
KVP su anda 21 de basliyor ama KVP nin asil saati 21.45 yine Kendi saatinde yayinlansa daha iyi olur Show ve Star TV de hep 21.45 di atv den beri 21 oldu.
kurtlar vadisi pusu saat 21.45 de başlasıneskisi gibi
Bence de 21.45 iyi.Ama boyle bir seyde var ki Kurtlar Vadisinin kendi gunu Persembe Kendi saati 20.00
Bence de 21.45 iyi.Ama boyle bir seyde var ki Kurtlar Vadisinin kendi gunu Persembe Kendi saati 20.00
Arka sokaklari sanki biraz abartmissin.
yasin çocuklar duymasın ve arka sokaklari gece yarısı 03:30 civarı verseler kurtuluruz
Destere bey neden izlemediyiniz bir diziyi uygunsuz bir saatte gormek istiyorsunuz?unutmayiniz ki o dizilerinde Genel Izleyici kitlesi var.bu arada lutfen konuya her kes medeni sekilde cevap yazsin.cunki biraz normal konusursaniz ''Tartisma cikabilir aciklamasiyla'' konu hemen kilitlenecek.sevgilerle S.G.A.T.
03:30a koyacaklarina kaldirsinlar o daha az ayip olur bence destere beycim.sevgilerle S.G.A.T.abartmadım tamamen tüm kalbimle isteğimi söyledim bana kalsa tümden kaldırsalar daha iyi ama izleyeni vardır ayıp olmasın diye 03:30 dedim yani vicdanlı bir istek
S.G.A.T. bey emrin olur bir daha senin konularına yazmam hadi byy..
iyi güzel diyorsunda, açtığın başlıkta hangi saatte olmasını istersiniz diyor bizde ona göre saat söylüyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?