Hangi Dizinin Saati Ve Ya Günû Degissin?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.G.A.T.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,925
Puanı
1,061
Hangi Dizinin Saati Ve Ya Gününün Degismesini Isterdiniz?

arka sokaklar: pazartesiyi, salıya bağlayan gece saat: 03:30 civarı yayınlansın:)
keşanlı ali: cumartesi...saat: 20...
terra nova :cumartesi: saat: 22:30
bir çocuk sevdim: cuma: saat 22:30

Cocuklar Duymasin pazartesi veya hafta sonunda bir güne gecse Dizi icin daha hayirli olacak.

KVP su anda 21 de basliyor ama KVP nin asil saati 21.45 yine Kendi saatinde yayinlansa daha iyi olur Show ve Star TV de hep 21.45 di atv den beri 21 oldu.

kurtlar vadisi pusu saat 21.45 de başlasın :D eskisi gibi

Cocuklar Duymasin pazartesi veya hafta sonunda bir güne gecse Dizi icin daha hayirli olacak.

KVP su anda 21 de basliyor ama KVP nin asil saati 21.45 yine Kendi saatinde yayinlansa daha iyi olur Show ve Star TV de hep 21.45 di atv den beri 21 oldu.

yasin çocuklar duymasın ve arka sokaklari gece yarısı 03:30 civarı verseler kurtuluruz:)

yasin çocuklar duymasın ve arka sokaklari gece yarısı 03:30 civarı verseler kurtuluruz:)

Destere bey neden izlemediyiniz bir diziyi uygunsuz bir saatte gormek istiyorsunuz?unutmayiniz ki o dizilerinde Genel Izleyici kitlesi var.bu arada lutfen konuya her kes medeni sekilde cevap yazsin.cunki biraz normal konusursaniz ''Tartisma cikabilir aciklamasiyla'' konu hemen kilitlenecek.sevgilerle S.G.A.T.

Destere bey neden izlemediyiniz bir diziyi uygunsuz bir saatte gormek istiyorsunuz?unutmayiniz ki o dizilerinde Genel Izleyici kitlesi var.bu arada lutfen konuya her kes medeni sekilde cevap yazsin.cunki biraz normal konusursaniz ''Tartisma cikabilir aciklamasiyla'' konu hemen kilitlenecek.sevgilerle S.G.A.T.

S.G.A.T. bey emrin olur bir daha senin konularına yazmam hadi byy..:)

abartmadım tamamen tüm kalbimle isteğimi söyledim bana kalsa tümden kaldırsalar daha iyi ama izleyeni vardır ayıp olmasın diye 03:30 dedim yani vicdanlı bir istek:)
03:30a koyacaklarina kaldirsinlar o daha az ayip olur bence destere beycim.sevgilerle S.G.A.T.

S.G.A.T. bey emrin olur bir daha senin konularına yazmam hadi byy..:)

O kadar da degil.sen geyik yapinca iyi biz saka yapinca kotumu?tamam bi sey soylemedim.sen olmasan benim konularimdaki gergin muhabbetleri kim yumsatir?galiba kalbini kirdim.pardon.
Haa bi de dun seninle bir konumun uzerine iddiaya girmistik.sen kazandin.

suskunlar pazartesi 20:00 alınsa benim için daha iyi olur

Sahsen Ben Kurtlar Vadisinin Kendi Gununden Alinmasini Isterdim.Cok Merak ediyorum vadiciler buna nasil tepki gosterirlerdi?