Üsteki bizim ülkede engel yemiş.Zamanında çok beğenirdim. Müzikleri çok iyi.
Edit ettim şimdiÜsteki bizim ülkede engel yemiş.
Akrep'inki diziden bile iyiydi, Saki Ateş ve Uğur Çimen'e hastayım... Dinlerken daha dizinin temposunu hissettiriyor.Son zamanlarda daha iyisi gelmedi.
Sırf o müzikleri dinlemek için bile dizi izlenebilirdi...Akrep'inki diziden bile iyiydi, Saki Ateş ve Uğur Çimen'e hastayım... Dinlerken daha dizinin temposunu hissettiriyor.
Bende İki Dünya Arasında dizisinin jenerik + bütün müziklerini çok seviyorum gerilim müziği çok güzelBen İki Dünya Arasında'nın
Cevaplarınızı Bekliyorum
Başka dizi mi kalmamışBende İki Dünya Arasında dizisinin jenerik + bütün müziklerini çok seviyorum gerilim müziği çok güzel
------
@Emre Ozansoy orijinal soundtrackı çıkmalı
------
@slhttnmtl sende dinle İda müziklerini çok kaliteli
Sj bu mesajdan daha komik Dinle dinlettir bu sanat eserini herkes farketmeliBaşka dizi mi kalmamış
Daha komikleri de var ama banlanırımSj bu mesajdan daha komik Dinle dinlettir bu sanat eserini herkes farketmeli
Sınıfta çok örneği vardır şimdiDaha komikleri de var ama banlanırım
Eskiden deseydin vardı ama malum sebeplerden ötürü artık yokSınıfta çok örneği vardır şimdi
Bizim sınıfın mevcudundan dolayı okununca gülüyorlar ama gülünecek birşey yokEskiden deseydin vardı ama malum sebeplerden ötürü artık yok