Hangi Dizilerin Bitmesini İstiyorsunuz?

Bitmesi gerekenler reytingi 10 un üstünde olanlardır. Çünkü halkın az tv izleyip kitap okuması gerekiyor.

Dürüyenin Gügümleri: Diziyi ilk baslarinda izliyordum ama sonra sacma bulmaya basladim ve cok kisi sacma bulmaya basladi reytinglere bakilinca. Aslinda bu dizi bir yaz dizisiydi keske yaz dizisi olarak biterselerdi, uzatmanin ne alemi var? Ama dizi 5 hafta sonra final yaparsa hic sasmam.
Karadaglar: Diziyi bir aile dizisi olarak görmüyorum, ayrica cocuklar icin bence bir dizi degil, bak Erdal Özyagcilar'dan yana sikayetim yok ama Hatice Sendil, heryerini göstertiyor, yazik keske yapmasa.
Her Seye Ragmen: Dizi zaten bitiyor, dizinin konusu o kadar ilgi cekmedi, senaryo düsük basrol oyunculari tanimiyorum...

Hepsi bitsin televizyon kanalları batsın,kapansın...
Televizyon tarihi eser olsun gelecek nesil TV nedir bilmesin

Son düzenleme:
Neferian öyle birşey olması şu an mümkün değil.

Cevaa Çocuklar Duymasın dizisi için neden yazmamışlar.

1-Yeniden çekilip aynı esprilerin yapılması
2-7 yıl öncekiyle aynı konu
3-Geniş Aile'nin rakibi olup reytinglerini düşürmesi
4-Haluk'a taş fırın diyorlar kızı ve karısı evde bile mini etekle dolaşıyor

bunlar ve bunlara benzer birçok neden var...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki mi? 21 reytingle bitmek mi? Yapımcı sadece parayı düşünür. Bırakın böyle işleri. Nuri bitmesini istediğim tek dizi. Ne olduğu belli değil. Ayrıca bizim halkımızı televizyonların hepsini toplasan da kitap okumaz. buna . Alışkanlık olmayınca okumak zor okumak uzun uzun. Ben günde en fazla 25-30 sayfa okuyorum. Çok az. Dizi izlemekten vaktim kalmıyor

Öyle Bir Geçer Zaman Ki biter denmiyor ki bitmesi isteniyor sadece

Her dizinin bitmesi istenebilir bu gayet normal. Biz istedik diye bitirecek değiller elbette

Ben arkadaşların fikirlerini eleştirmek istemedim zaten. İstekleri farklıdır herkesin.

Bence Arka Sıradakiler'de bitmeli. Çünkü eskisi kadar iyi değil ve reyting uğruna dizi de kaç kişi oldu. Bence gençlerin aklını böyle şeylerle doldurmaya hakları yok. Siz ne diyorsunuz?

Bence Arka Sıradakiler'de bitmeli. Çünkü eskisi kadar iyi değil ve reyting uğruna dizi de kaç kişi oldu. Bence gençlerin aklını böyle şeylerle doldurmaya hakları yok. Siz ne diyorsunuz?

saçmaladığı doğru yinede ben izliyorum gelecek sezonu hakediyor dizi 1 sezon daha devam etmeli bence

Arkadaşlar dizilerle ilgili yorumlarınız bittiyse şimdi hangi programların bitmesini istiyorsunuz yazın. Yarışma gibi programlarda dahil yani televizyon dünyasındaki hangi işlerin bitmesini istiyorsunuz?

Katılımlarınız için teşekkürler.

Evlenme programlarından ''Su Gibi'' bitsin...

Arkadaşlar dizilerle ilgili yorumlarınız bittiyse şimdi hangi programların bitmesini istiyorsunuz yazın. Yarışma gibi programlarda dahil yani televizyon dünyasındaki hangi işlerin bitmesini istiyorsunuz?

Bu konuda yeni bir başlık açabilirsin, iyi olan program var mı ki, hepsi bitebilir aslında...