Bitmesi gerekenler reytingi 10 un üstünde olanlardır. Çünkü halkın az tv izleyip kitap okuması gerekiyor.
farklı bir bakış açısı kaç sene düşündün bu yorumu yazmak için
Bitmesi gerekenler reytingi 10 un üstünde olanlardır. Çünkü halkın az tv izleyip kitap okuması gerekiyor.
Cevaa Çocuklar Duymasın dizisi için neden yazmamışlar.
Bu arada Cevaa nerdeyse bin mesaj oluyorsun tebrik ederim. İnşallah bizim de olur.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki biter denmiyor ki bitmesi isteniyor sadeceÖyle Bir Geçer Zaman Ki mi? 21 reytingle bitmek mi? Yapımcı sadece parayı düşünür. Bırakın böyle işleri. Nuri bitmesini istediğim tek dizi. Ne olduğu belli değil. Ayrıca bizim halkımızı televizyonların hepsini toplasan da kitap okumaz. buna . Alışkanlık olmayınca okumak zor okumak uzun uzun. Ben günde en fazla 25-30 sayfa okuyorum. Çok az. Dizi izlemekten vaktim kalmıyor
Bence Arka Sıradakiler'de bitmeli. Çünkü eskisi kadar iyi değil ve reyting uğruna dizi de kaç kişi oldu. Bence gençlerin aklını böyle şeylerle doldurmaya hakları yok. Siz ne diyorsunuz?
Arkadaşlar dizilerle ilgili yorumlarınız bittiyse şimdi hangi programların bitmesini istiyorsunuz yazın. Yarışma gibi programlarda dahil yani televizyon dünyasındaki hangi işlerin bitmesini istiyorsunuz?
Haklısın.Bu konuda yeni bir başlık açabilirsin, iyi olan program var mı ki, hepsi bitebilir aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?