Kavak Yelleri; Yorum bile yapmıyorum.
Nuri; Oldukça kalitesiz ve saçma bir senaryoya sahip.
Arka Sokaklar; Bir dönemler çok sevdiğim ancak çok uzadığını düşündüğüm bir dizi.
Kurtlar Vadisi Pusu; İnsaf, 7 yıl oldu. Oldukça sıkıcı bir dizi.
Akasya Durağı; Komedi bir dizi ama eğlenceli olduğu anlamına gelmiyor. "Saçma".
Aşk Bir Hayal; Dünya dizi tarihinin en abartılı ve saçma dizilerinden birisi. Miran adlı zanlı 50 bölümdür polisten kaçmayı başarıyor.
Öyle Bir Geçer Zaman ki; Ağır bir dram dizisi. İnsanların psikolojilerini olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Hep şiddet, tecavüz, ağlamalar, bağırmalar vs..
Arka Sıradakiler; Oldukça kötü bir dizi. İlk sezon izlenebilecek bölümleri vardı belki ama şu anda aşırı kötü.
Sihirli Annem; Başlamadan 1 ay önce başarılı olamayacağını yazmıştım. Daha 3. haftasında AB' de 3, totalde 4 reytinge düştü. Oyuncular tamamen değişmiş. Diziyi hala izleyenler eski bölümlerin hatrına izliyor. Yeniden başlaması hataydı.
Adını Feriha Koydum; Hazal Kaya' yı çok sevmeme rağmen çok kötü bir dizi olduğunu düşünüyorum. Klasik Türk sinemasının diziye uyarlanmış hali. Çağatay Ulusoy sadece tipinden dolayı seçilmiş sanırım, oyunculuğu çok zayıf. Feriha' nın annesinin şivesi çok kötü. Oysa Vahide Gördüm' de çok sevdiğim bir oyuncu. Feriha' nın okulundaki tipler çok abartılı, yapmacık tipler. Diziyi Hazal Kaya' ya rağmen hiç izleyemiyorum, fragmanlarını dahi zaplıyorum. Reytinglerini Hazal Kaya ve Aşk-ı Memnu' ya borçlu.
Gönülçelen, Hanımın Çiftliği' de bitmeli ancak zaten final yapacakları için buraya eklemedim.