Hangi Dizilerin Bitmesini İstiyorsunuz?

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
159
Arkadaşla sezon sonuna oldukça yaklaştık.Bu konuda hangi dizilerin bitmesini istediğinizi öğrenmek istedim.Bence Akasya durağı ve Aşk bir hayal kesinlikle bitmeli.Siz hangi dizilerin bitmesini istiyorsunuz?

Uzun zamandır Ozan ve birkaç kişi dışında kimsenin iyi sayılabilecek bir Türkçe kullandığını görmemiştim. Bu iyi oldu. Bir de nokta ve virgülden sonra boşluk bıraksan... Neyse, konuya dönelim, bence Nuri kesinlikle bitmeli. Bu denli banel bir dizi nasıl izleniyor anlamıyorum. :)

Uyarını dikkate alırım The Killing. Bencede Nuri bitmeli. Diğer arkadaşlarında görüşlerini çok merak ediyorum.

Uzun zamandır Ozan ve birkaç kişi dışında kimsenin iyi sayılabilecek bir Türkçe kullandığını görmemiştim. Bu iyi oldu. Bir de nokta ve virgülden sonra boşluk bıraksan... Neyse, konuya dönelim, bence Nuri kesinlikle bitmeli. Bu denli banel bir dizi nasıl izleniyor anlamıyorum. :)

Ben hangi grupta yer alıyorum, merak ettim... (Üç noktalara aldırma, nedense forumlarda hoşuma gider cümle sonlarına koymak)

Konuya gelirsek Kavak Yelleri kesinlikle bitmeli...
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bitse iyi olur...

Tadinda birakmak daha iyi olan diziler:
Arka Sokaklar, Akasya Duragi, Kavak Yelleri, Hanimin Ciftligi, Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Gönülcelen, Ask ve Ceza, Arka Siradakiler.

Sevmedigim ve bitsin dedigim diziler:
Dürüye'nin Gügümleri, Karadaglar, Her Seye Ragmen.

Arkadaşlar yazdığınız dizilerin neden bitmesi gerekiyor? Nedenini de yazarsanız sevinirim.

Kavak Yelleri tamamen saçmaladığı, Efe iki kere öldüğü, Aslı on sevgili değiştirdiği,gençlerin hayatını hiç bir yönüyle yansıtmadığı ve tüm karakterler aralarında sevgili kapmaca oynadıkları için bitmeli...

ÖBGZ ise tecavüz ve amansız hastalıklar güzelim diziye sokularak diziye tecavüz edildiği gerekçesiyle bitmeli...

Haklısın keskinbudala, Öyle Bir Geçer Zaman Ki kendi etti kendi buldu. Cemile'ye tecavüz olayı ve İnci Hoca'nın hastalığa yakalanması hiç iyi olmadı.

Kavak Yelleri'nin bitirilmesini isterim en başta. Çünkü mükemmel bir şekilde başlayan dizi ne hallere geldi şu an...
Daha fazla saçmalamadan bitirilmeli derhal.

Bunun dışında Akasya Durağı'nın da bitirilmesini isterim. Çünkü çok kaliteli oyuncuları barındırıyor ve bu oyuncuları başka projelerde görmek isterim.

Bir de Kurtlar Vadisi Pusu'nun bitirilmesini isterim. Dizi tuttu diye yıllardır uzattılar da uzattılar. Bir sürü film, farklı isimlerde yüzlerce bölüm dizi... Hiç izlemedim ama artık ekranda görmekten bıktım açıkçası Kurtlar Vadisi'ni :)

Katılımın için teşekkürler adminim. Diğer arkadaşlarında katılmalarını diliyorum.

Kavak Yelleri : Zaten açıkladılar , tekrar açıklamaya erek yok.
Arka Sokaklar : Her bölüm aynı gibi gelmeye başladı artık. :)
Akasya Durağı : Her bölümde aynı şeyler , tadında bırakmaları gerek bence.
Kurtlar Vadisi Pusu : OzaN zaten açıkladı. :)
Aşk Bir Hayal : Hiç izlemedim ama bitirilmesini izlediğim bir dizi. :)
Nuri : Senaryosu çok kötü bence. Her oyuncudan 2 tane var. :)

Şimdi bende neden yukarıda yazdığım dizilerin bitmesini istiyorum yazacaktım. Ama gerek kalmadı siz yazmışsınız.

Kavak Yelleri, Nuri, Aşk Bir Hayal, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar, Çocuklar Duymasın, Akasya Durağı

Not= (nedenlerini herkes yazmış zaten)

Cevaa Çocuklar Duymasın dizisi için neden yazmamışlar.

Bu arada Cevaa nerdeyse bin mesaj oluyorsun tebrik ederim. İnşallah bizim de olur.

Kavak Yelleri; Yorum bile yapmıyorum. :)
Nuri; Oldukça kalitesiz ve saçma bir senaryoya sahip.
Arka Sokaklar; Bir dönemler çok sevdiğim ancak çok uzadığını düşündüğüm bir dizi.
Kurtlar Vadisi Pusu; İnsaf, 7 yıl oldu. Oldukça sıkıcı bir dizi.
Akasya Durağı; Komedi bir dizi ama eğlenceli olduğu anlamına gelmiyor. "Saçma".
Aşk Bir Hayal; Dünya dizi tarihinin en abartılı ve saçma dizilerinden birisi. Miran adlı zanlı 50 bölümdür polisten kaçmayı başarıyor.
Öyle Bir Geçer Zaman ki; Ağır bir dram dizisi. İnsanların psikolojilerini olumsuz etkilediğini düşünüyorum. Hep şiddet, tecavüz, ağlamalar, bağırmalar vs..
Arka Sıradakiler; Oldukça kötü bir dizi. İlk sezon izlenebilecek bölümleri vardı belki ama şu anda aşırı kötü.
Sihirli Annem; Başlamadan 1 ay önce başarılı olamayacağını yazmıştım. Daha 3. haftasında AB' de 3, totalde 4 reytinge düştü. Oyuncular tamamen değişmiş. Diziyi hala izleyenler eski bölümlerin hatrına izliyor. Yeniden başlaması hataydı.
Adını Feriha Koydum; Hazal Kaya' yı çok sevmeme rağmen çok kötü bir dizi olduğunu düşünüyorum. Klasik Türk sinemasının diziye uyarlanmış hali. Çağatay Ulusoy sadece tipinden dolayı seçilmiş sanırım, oyunculuğu çok zayıf. Feriha' nın annesinin şivesi çok kötü. Oysa Vahide Gördüm' de çok sevdiğim bir oyuncu. Feriha' nın okulundaki tipler çok abartılı, yapmacık tipler. Diziyi Hazal Kaya' ya rağmen hiç izleyemiyorum, fragmanlarını dahi zaplıyorum. Reytinglerini Hazal Kaya ve Aşk-ı Memnu' ya borçlu.

Gönülçelen, Hanımın Çiftliği' de bitmeli ancak zaten final yapacakları için buraya eklemedim.

Son düzenleme:
1-Papatyam:Komedi Açısından İyi Olup Olmadığını Bilmiyorum izlemediğim için ama yeter bu kadar sezon reytingleride kötü gitmeye başladı
2-Geniş Aile: oyunculara Yazık Oluyor Örneğin Ufuk Özkan Daha iyi komedilerde görmek isteğim yahşi cazibeye bir ara konuk oyuncu olmasını isterim
3-nuri: oktay kaynarca,meltem cumbul,öykü,tuğçe özbudak gibi oyunculara nu dizi yakışmıyor özellikler oktay kaynarca ve tuğçe özbudak
4-çok güzel harektler bunlar:bitirilme zamanı geldi çünkü çok kötü bir yapım diyebiliriz
5-ezel:zaten bitecek bitirlmesini destek veriyorum lakin daha çok sezon sürserdi daha iyi olurdu kenan imirzağolu bu kadar niye önemseniyor anlamış değilim
6-kavak yelleri: dizi artık kendisini bozmaya başladı hatta saçmalamaya bakmıyorum ama arada sırada denk geliyor bitirilsin artık:)
7-kızım nerede:artık konuyu ne kadar uzatabilirler ki bitirlsinbu sezon
kısacası bu dizilerin bitmemesini istiyorum ötekilerin hepsini bitmesini istiyorum işte bu diziler bitmesin;
1-yahşi cazibe
2-çocuklar duymasın
3-vadi
4-muhteşem yüzyıl
5-öyle bir geçer zaman ki (fazla izlemiyorum ama dizi bir sezonu daha hakediyor)
6-karakol
7-arka sokaklar
8-kanıt
9-fatmagülün suçu ne (beren saat oyunculuğunu beğendiğimden dizi bir sezonu daha hakediyor diye düşünüyorum:)
10-arka sıradakiler diziyi seviyorum ama aşırı değil saçmalarsalarda bir sezonu daha hakediyor

Son düzenleme: