- Reaksiyon puanı
- 59,539
- Puanı
- 1,060
Beni Böyle Sev'i de izliyor galiba ama o dizinin nereye hitap ettiği belli değil.gb nin getirdiğini karagül götürüyor
Beni Böyle Sev'i de izliyor galiba ama o dizinin nereye hitap ettiği belli değil.gb nin getirdiğini karagül götürüyor
Güneşi Beklerken Ab - Beni Böyle Sev AB - Aramızda Kalsın ara ara izlesem de AB - Karagül Total demek ki ABgb nin getirdiğini karagül götürüyor
AB oranları bi yükseliyor 3 ü geçiyor bi tekrar düşüyor. Ama AB si daha iyi.Beni Böyle Sev'i de izliyor galiba ama o dizinin nereye hitap ettiği belli değil.Arada kalmış bence Deniz. Ama bu forumda tarafını seçeceksin.
Ab'ci olduğuna sevindim.Güneşi Beklerken Ab - Beni Böyle Sev AB - Aramızda Kalsın ara ara izlesem de AB - Karagül Total demek ki AB
AB oranları bi yükseliyor 3 ü geçiyor bi tekrar düşüyor. Ama AB si daha iyi.
Gücü yetiyorsa gelsin atsın.
Oo Atacan'a hodrimeydan.Gücü yetiyorsa gelsin atsın.
Gücü yetiyorsa gelsin atsın.
mrt-06 Başlıyor !Oo Atacan'a hodrimeydan.Sen de bol bol mesaj yaz da hemen giremesin.Totalcilere savaş açmak lazım.
Hep aynı klişe laflar.mrt-06 Başlıyor !
Ben net sıkıntısı olduğu için öyle canım istediği her an giremiyorum ama hemen geçmesi kolay değil.Oo Atacan'a hodrimeydan.Sen de bol bol mesaj yaz da hemen giremesin.Totalcilere savaş açmak lazım.
Göster gücünü Deniz. Aslansın sen!Ben net sıkıntısı olduğu için öyle canım istediği her an giremiyorum ama hemen geçmesi kolay değil.
Ne Top15'i hedef Top10.Hep aynı klişe laflar.Şimdi bu adam bir gün Top15'e mi girecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?