- Reaksiyon puanı
- 59,520
- Puanı
- 1,060
Beni Böyle Sev'i de izliyor galiba ama o dizinin nereye hitap ettiği belli değil.gb nin getirdiğini karagül götürüyor![]()
Beni Böyle Sev'i de izliyor galiba ama o dizinin nereye hitap ettiği belli değil.gb nin getirdiğini karagül götürüyor![]()
Güneşi Beklerken Ab - Beni Böyle Sev AB - Aramızda Kalsın ara ara izlesem de AB - Karagül Total demek ki ABgb nin getirdiğini karagül götürüyor![]()
AB oranları bi yükseliyor 3 ü geçiyor bi tekrar düşüyor. Ama AB si daha iyi.Beni Böyle Sev'i de izliyor galiba ama o dizinin nereye hitap ettiği belli değil.Arada kalmış bence Deniz. Ama bu forumda tarafını seçeceksin.
![]()
Ab'ci olduğuna sevindim.Güneşi Beklerken Ab - Beni Böyle Sev AB - Aramızda Kalsın ara ara izlesem de AB - Karagül Total demek ki AB
AB oranları bi yükseliyor 3 ü geçiyor bi tekrar düşüyor. Ama AB si daha iyi.![]()
Gücü yetiyorsa gelsin atsın.
Oo Atacan'a hodrimeydan.Gücü yetiyorsa gelsin atsın.![]()
Gücü yetiyorsa gelsin atsın.![]()
mrt-06 Başlıyor !Oo Atacan'a hodrimeydan.Sen de bol bol mesaj yaz da hemen giremesin.
Totalcilere savaş açmak lazım.
![]()
Hep aynı klişe laflar.mrt-06 Başlıyor !
Ben net sıkıntısı olduğu için öyle canım istediği her an giremiyorum ama hemen geçmesi kolay değil.Oo Atacan'a hodrimeydan.Sen de bol bol mesaj yaz da hemen giremesin.
Totalcilere savaş açmak lazım.
![]()
Göster gücünü Deniz. Aslansın sen!Ben net sıkıntısı olduğu için öyle canım istediği her an giremiyorum ama hemen geçmesi kolay değil.![]()
Ne Top15'i hedef Top10.Hep aynı klişe laflar.Şimdi bu adam bir gün Top15'e mi girecek?
![]()