Hangi Diziler Bitecek? Hangileri Devam Edecek? Ekim 2012 İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler ozan süper bir yorum olmuş ama yalan dünyaya iltimas geçmişsin yalan dünya tehlikede kaldırılabilir, kötü yola bitecek demişsin kötü yol bitmez... diğer dediklerin doğru :))

Yalan Dünya mı tehlikede sence destere ? Kanal D'nin en çok izlenen iki dizisinden biri, bazı haftalar da ÖBGZ'yi geçiyor. :)

Güzel inceleme.

*Veda
*Kötü Yol
*Hayatımın Rolü
*Evlerden Biri
*Sultan
*Son Yaz

Bunlar kesin biter bence. Yakında çıkar haberler.

Yalan Dünya mı tehlikede sence destere ? Kanal D'nin en çok izlenen iki dizisinden biri, bazı haftalar da ÖBGZ'yi geçiyor. :)

geçen sene hayat ilk haftalar 15 reyting alıpta sonlara doğru 8 e düşünce bu dizi yakında biter deniliyordu .. bu sene yalan dünya geçen senenin yarısını alamıyor hayat biter diye yorum yapanların mantığına göre yalan dünya haydi haydi biter:))

- - - Ekleme - - -

Kuzeyin bu sene bitme kısmı yanlış öyle bir haber yok ocakta bitmesi imkansız

ocakta btmeyecek zaten onu kim dediki benim bildiğim ilk başta iki sezonluk düşünüyorlardı zaten aynı fatmagül gibi yani, bu sezon sonunda biter önceden planlaması bu şekilde haziranda final yapar ..

Ellerine sağlık OzaN :) Tarafsız bir değerlendirme olmuş.Beğendim

Yorumlar için teşekkürler. :)

Her hafta olmaz tabii bu kadar detaylı inceleme çünkü çok ciddi farklar olmuyor haftalar arası belki aylık veya iki aylık süreçlerde tekrarlanabilir bu incelemeler.

Kuzey Güney ve Veda ile ilgili olarak düzeltme ekledim. :)