Hangi Dizi Projesi İptal Edilmedi?

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Content-300x225-634941851424488287.jpg

İlk başlarda Star TV'de yayınlanacağı duyurulan ve Uğur Yücel ve Canan Ergüder gibi isimlerin başrolünde yer alacağı The Sopranos dizisinin yerli versiyonunun iptal edildiği açıklanmıştı. Ancak dizi ile ilgili gelen yeni haberler dizinin iptal edilmediğini gösteriyor.

Yapımcı şirket şuan kanallarla görüşürken , dizinin başrol oyuncusu Uğur Yücel'in bölüm başına kaç para alacağı açıklandı. Usta oyuncu bölüm başına 30 bin TL alacak.Dizide ünlü bir mafya babasını canlandıracak olan Yücel'in eşini canlandırmak için ise şarkıcı Dilberay'a teklif götürüldü.

Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor.

Simdi arattim gördüm. Ugur Yücel'e daha düzgün kisiler gerek.

Dilber Ay 2007 yılında Beynelmilel filmiyle Altın Koza ödülü almış. Hiç izlemedim ama bir bildikleri vardır herhalde. :)

İptal olmaması şaşırtıcı açıkçası şu an hangi kanala gideceğini kestirmek zor. Show olmaz, Star olmuyormuş herhalde, Fox da olmaz bence. Geri kalan kanalların da istemesi zor gibi...

Ugur Yücel'i ekranlarda coktandir görmedim iyi olacak yayinlanirsa. Ama kadro iyi olsun.

Kanal D PT2'de dizi yayınlamayı sevmiyor. Star'ın da şu anda ihtiyacı yok. Belki önümüzdeki yıla kalırsa o zaman olabilir Star'da. Salı veya Perşembe için...

Kaliteli olsunda hangi kanalda olduğu önemli değil :) Süresi kısa olursa ve iyi izlenirse yavaş yavaş dizilerin süresi kısalabilir tekrar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Dilber Ay 2007 yılında Beynelmilel filmiyle Altın Koza ödülü almış. Hiç izlemedim ama bir bildikleri vardır herhalde. :)

İptal olmaması şaşırtıcı açıkçası şu an hangi kanala gideceğini kestirmek zor. Show olmaz, Star olmuyormuş herhalde, Fox da olmaz bence. Geri kalan kanalların da istemesi zor gibi...
orada çok iyi oynmaıştı :D

Moderatörün son düzenlenenleri: