Beni güncellememişsin.Buraya yazılan tüm doğum günleri ilk sayfaya eklendi.
Benim kullanıcı adım listede aynı duruyor.Güncellememişsin derken.![]()
İsimleri düzeltmeye kalksam ohooo.Benim kullanıcı adım listede aynı duruyor.![]()
İyi bari, kullanıcı adımı unutmamışsın. Birkaç yerde konuşmaya çalışmıştım diye hatırlıyorum, sen takmamıştın. Acaba dedim küstü mü, yoksa tanıyamadı mı yeni kullanıcı adımla.İsimleri düzeltmeye kalksam ohooo.![]()
Saçmalama.İyi bari, kullanıcı adımı unutmamışsın. Birkaç yerde konuşmaya çalışmıştım diye hatırlıyorum, sen takmamıştın. Acaba dedim küstü mü, yoksa tanıyamadı mı yeni kullanıcı adımla.![]()
Ne bileyim, öyle geldi bana. Eskiden sosyal medyada konuştuğum arkadaş, şimdi küsmüş gibi geldi bana bir anda işte böyle.Saçmalama.![]()
Öyle bi şey yapar mıyım.
![]()
Sosyal medyada çok yokum artık iş güç yoğunluk derken ondandır.Ne bileyim, öyle geldi bana. Eskiden sosyal medyada konuştuğum arkadaş, şimdi küsmüş gibi geldi bana bir anda işte böyle.![]()
Neyse, istatistik adamının yoğunluğu yüzünden dikkatsizliği diyelim, geçelim.Sosyal medyada çok yokum artık iş güç yoğunluk derken ondandır.![]()
Öyleymiş demek ki ne bileyim hatırlamıyorum ki.Beso eskiden mesajlarda kelimelerin ilk harfini büyük mü yazıyordun?![]()
Konuyu güncelledim. Eksik olanlar varsa bildirsin ve kullanıcı adını değiştirenlerden eskileri bilemediğim için bazılarına dokunmadım
@Tolstoyevski eklendin artık. Sır olmaktan çıktın![]()