Beni güncellememişsin.Buraya yazılan tüm doğum günleri ilk sayfaya eklendi.
Benim kullanıcı adım listede aynı duruyor.Güncellememişsin derken.
İsimleri düzeltmeye kalksam ohooo.Benim kullanıcı adım listede aynı duruyor.
İyi bari, kullanıcı adımı unutmamışsın. Birkaç yerde konuşmaya çalışmıştım diye hatırlıyorum, sen takmamıştın. Acaba dedim küstü mü, yoksa tanıyamadı mı yeni kullanıcı adımla.İsimleri düzeltmeye kalksam ohooo.
Saçmalama.İyi bari, kullanıcı adımı unutmamışsın. Birkaç yerde konuşmaya çalışmıştım diye hatırlıyorum, sen takmamıştın. Acaba dedim küstü mü, yoksa tanıyamadı mı yeni kullanıcı adımla.
Ne bileyim, öyle geldi bana. Eskiden sosyal medyada konuştuğum arkadaş, şimdi küsmüş gibi geldi bana bir anda işte böyle.Saçmalama.Öyle bi şey yapar mıyım.
Sosyal medyada çok yokum artık iş güç yoğunluk derken ondandır.Ne bileyim, öyle geldi bana. Eskiden sosyal medyada konuştuğum arkadaş, şimdi küsmüş gibi geldi bana bir anda işte böyle.
Neyse, istatistik adamının yoğunluğu yüzünden dikkatsizliği diyelim, geçelim.Sosyal medyada çok yokum artık iş güç yoğunluk derken ondandır.
Öyleymiş demek ki ne bileyim hatırlamıyorum ki.Beso eskiden mesajlarda kelimelerin ilk harfini büyük mü yazıyordun?
Konuyu güncelledim. Eksik olanlar varsa bildirsin ve kullanıcı adını değiştirenlerden eskileri bilemediğim için bazılarına dokunmadım
@Tolstoyevski eklendin artık. Sır olmaktan çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?