- Reaksiyon puanı
- 14,654
- Puanı
- 1,060
Belki de cidden tek bilen o.Belki de tek bilen sensindir.Sokak Sanatı da kimseyle sorunu olmayan problemsiz biriydi sonuçta.
Belki de cidden tek bilen o.Belki de tek bilen sensindir.Sokak Sanatı da kimseyle sorunu olmayan problemsiz biriydi sonuçta.
Belki de tek bilen sensindir.Sokak Sanatı da kimseyle sorunu olmayan problemsiz biriydi sonuçta.
Ne zamandır yok sokaksanati?Kimseyle sorun olmayanmı eminmisin hayır benimle sorunu vardıda kendisinin sen bilmiyorsun sanırım
O üye bu bölümün gizli üyesi olamaz yani?Oldu sanırım bilmiyorum
O üye bu bölümün gizli üyesi olamaz yani?
Bu formatım çok sevildi, sağ olun hepinize.Olabilir sedef 12 adama demiş işte sen bilmiş olabilirsin diye
İroni yapmıştım ya.Kimseyle sorun olmayanmı eminmisin hayır benimle sorunu vardıda kendisinin sen bilmiyorsun sanırım
Çok iyi yönetiyorsun bölümü. 😉İroni yapmıştım ya.Sokak Sanatı demek kaos demek. Benim herkesle iyi anlaşan biri yazmamın üzerine @12.Adam'ın bu cevabı vermesi ironik oldu.
Ben de müziği filme tercih ederim. Sinemanın yerini kitaplarla vs bir şekilde doldurabiliriz ama müziğin yeri dolmaz. Müzik ruhun gıdasıdır.Yani 2. sorudan her ne kadar emin olmasam ve 9 yanlış diye düşünsem de şaşırtmacanın nereden geleceği belli olmaz.Bence cevap @phoebebuffay
SEN misin gizli üye yoksa?Ben de müziği filme tercih ederim. Sinemanın yerini kitaplarla vs bir şekilde doldurabiliriz ama müziğin yeri dolmaz. Müzik ruhun gıdasıdır.
Tüm cevaplar benim için uyuyor bu arada. Hangi mevsimi daha fazla sevdiğimi bilmiyorum, değişiyor sürekli. O yüzden belki de cevaplarken emin değilim ama yazı daha fazla seviyor sanırım demişimdir.
Hoş geldin bu arada.
Bu cevaplardan sonra kesin kararım artık. Çok uyuşuyor.Ben de müziği filme tercih ederim. Sinemanın yerini kitaplarla vs bir şekilde doldurabiliriz ama müziğin yeri dolmaz. Müzik ruhun gıdasıdır.
Tüm cevaplar benim için uyuyor bu arada. Hangi mevsimi daha fazla sevdiğimi bilmiyorum, değişiyor sürekli. O yüzden belki de cevaplarken emin değilim ama yazı daha fazla seviyor sanırım demişimdir.
Hoş geldin bu arada.
İroni yapmıştım ya.Sokak Sanatı demek kaos demek. Benim herkesle iyi anlaşan biri yazmamın üzerine @12.Adam'ın bu cevabı vermesi ironik oldu. Gerçi Friends, müzik vs diğer kısımlarla uyuyor en azından.
Yorumları iyi gözlemliyorsun.Ama 12 adama sadece sen bilmiş olabilirsin dedin
Evet iyi bakarım ben gideyimde Dokuz Oğuza başlayayımYorumları iyi gözlemliyorsun.
Başla çok güzeldi.Evet iyi bakarım ben gideyimde Dokuz Oğuza başlayayım
Eski üye ve de müziksever deyince birden kafamda canlandi, yoksa isot aklıma gelse yazardım.İroni yapmıştım ya.Sokak Sanatı demek kaos demek. Benim herkesle iyi anlaşan biri yazmamın üzerine @12.Adam'ın bu cevabı vermesi ironik oldu. Gerçi Friends, müzik vs diğer kısımlarla uyuyor en azından.
Belli ki trollediAma 12 adama sadece sen bilmiş olabilirsin dedin
Sen bir de diğer üyelere de sor bakalım.Benim kimseyle derdim olmaz, çünkü satasacagim kişiyi özenle seçerim.Belki de tek bilen sensindir.Sokak Sanatı da kimseyle sorunu olmayan problemsiz biriydi sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?