Hangi Üye, Bulun! - 2. Bölüm - Tahmininizi Konuya Yazın

Kimseyle sorun olmayanmı eminmisin hayır benimle sorunu vardıda kendisinin sen bilmiyorsun sanırım:A
İroni yapmıştım ya. :A Sokak Sanatı demek kaos demek. Benim herkesle iyi anlaşan biri yazmamın üzerine @12.Adam'ın bu cevabı vermesi ironik oldu. Gerçi Friends, müzik vs diğer kısımlarla uyuyor en azından. :A

Yani 2. sorudan her ne kadar emin olmasam ve 9 yanlış diye düşünsem de şaşırtmacanın nereden geleceği belli olmaz. :A Bence cevap @phoebebuffay :A
Ben de müziği filme tercih ederim. Sinemanın yerini kitaplarla vs bir şekilde doldurabiliriz ama müziğin yeri dolmaz. Müzik ruhun gıdasıdır. :A

Tüm cevaplar benim için uyuyor bu arada. Hangi mevsimi daha fazla sevdiğimi bilmiyorum, değişiyor sürekli. O yüzden belki de cevaplarken emin değilim ama yazı daha fazla seviyor sanırım demişimdir. :A

Hoş geldin bu arada. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Ben de müziği filme tercih ederim. Sinemanın yerini kitaplarla vs bir şekilde doldurabiliriz ama müziğin yeri dolmaz. Müzik ruhun gıdasıdır. :A

Tüm cevaplar benim için uyuyor bu arada. Hangi mevsimi daha fazla sevdiğimi bilmiyorum, değişiyor sürekli. O yüzden belki de cevaplarken emin değilim ama yazı daha fazla seviyor sanırım demişimdir. :A

SEN misin gizli üye yoksa? :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay

Bu cevaplardan sonra kesin kararım artık. Çok uyuşuyor. :A

Hoşbuldum. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
İroni yapmıştım ya. :A Sokak Sanatı demek kaos demek. Benim herkesle iyi anlaşan biri yazmamın üzerine @12.Adam'ın bu cevabı vermesi ironik oldu. Gerçi Friends, müzik vs diğer kısımlarla uyuyor en azından. :A
Eski üye ve de müziksever deyince birden kafamda canlandi, yoksa isot aklıma gelse yazardım. :A @kerem
Ama 12 adama sadece sen bilmiş olabilirsin dedin:A
Belli ki trolledi :A sen oltaya geldin.
------

Belki de tek bilen sensindir. :A Sokak Sanatı da kimseyle sorunu olmayan problemsiz biriydi sonuçta. :A
Sen bir de diğer üyelere de sor bakalım.Benim kimseyle derdim olmaz, çünkü satasacagim kişiyi özenle seçerim. :A

Son düzenleme: