Haneler, Tekrarlarıyla Kanal D'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aserat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,320
Puanı
1,060
Kanal D'den yeni bir haber daha var!

Yıllar önce Kanal D'de yayınlanan, daha sonra da Star TV'ye geçen komedi programı Haneler, tekrarlarıyla Kanal D'de olacak! Ferhan Şensoy'un aynı adlı eserinden televizyona taşınan programın başrollerinde Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Boncuk Yılmaz, Ahmet Saraçoğlu, Özlem Türkad, Murat Akkoyunlu ve Barış Başar gibi ünlü isimler bulunuyor. O saatte daha önce Galip Derviş'in tekrarları yayınlanıyordu.

Haneler, tekrar bölümleriyle hafta içi her gün 13.30'da Kanal D'de!

haneler_174456.png

GD'in tekrarlarina ne oldu yine?​
Bilmiyorum, bugün Haneler var. Ondan önce de Hayat Yolunda vardı geçen hafta. Pazartesi'den Perşembe'ye kadar yayınlanacak galiba GD... :)

Süper bir programdı baya gülerdik zamanında. :D

Bence iyi gider tekrarları.

İyi gideceğini sanmıyorum dizinin.
Kanal D bir an önce gündüz kuşağına uygun yapımlar getirmeli.

Güldür Güldür yükselişte ya, belki yeniden başlatırız diye düşünüyorlardır.

Nafile Kanal D nafile. Sen 9 alan programı saat 23.15`e koyarsan daha çok beklersin. 20.00`de bile A/B`de Güllerin Savaşından iyi gidebilecek bir programı geç saate atıyorsan, PT1`de önündeki Hayat Yolundayı geçecek bir diziyi 23.15`e itekliyorsan sen çökmeyi çoktan hakettin.

Dizi gibiydi ama. :)
Komedi programı gibi değildi. :)
İkisinin arasında bir şeydi ama... :)

Nafile Kanal D nafile. Sen 9 alan programı saat 23.15`e koyarsan daha çok beklersin. 20.00`de bile A/B`de Güllerin Savaşından iyi gidebilecek bir programı geç saate atıyorsan, PT1`de önündeki Hayat Yolundayı geçecek bir diziyi 23.15`e itekliyorsan sen çökmeyi çoktan hakettin.​
Öyle bir düşünceleri yoktur, sadece zaman doldurmak için koyulmuştur.
Diğer konularda sana katılıyorum ama @RevaN... :)

Dizi gibiydi ama. :)
Komedi programı gibi değildi. :)
İkisinin arasında bir şeydi ama... :)

Nafile Kanal D nafile. Sen 9 alan programı saat 23.15`e koyarsan daha çok beklersin. 20.00`de bile A/B`de Güllerin Savaşından iyi gidebilecek bir programı geç saate atıyorsan, PT1`de önündeki Hayat Yolundayı geçecek bir diziyi 23.15`e itekliyorsan sen çökmeyi çoktan hakettin.
Öyle bir düşünceleri yoktur, sadece zaman doldurmak için koyulmuştur.
Diğer konularda sana katılıyorum ama @RevaN... :)
Bu kanal Yalan Dünya`yı A/B`de zirvedeyken bile Pazartesiye alan bir kanal, şaşırmıyorum artık.

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919