Peki ya sen?çok şükür hayal gücüm gayet yerinde@Çiğdem canlı örneği her zaman bir şeye bağlıyorum onu destere serhat deniz melek yüzlü şeytan vadikızı teyze ve diğerlerini
Peki ya sen?çok şükür hayal gücüm gayet yerinde@Çiğdem canlı örneği her zaman bir şeye bağlıyorum onu destere serhat deniz melek yüzlü şeytan vadikızı teyze ve diğerlerini
kendim hakkındaki hayallerimi anlatacak ka hadsiz değilimPeki ya sen?
Limonata istiyor senden alamancı @keremkendim hakkındaki hayallerimi anlatacak ka hadsiz değilim
kız çiğdem ne bardağı
@destere ile fantezilerinizi tahmin edebiliyorum.kendim hakkındaki hayallerimi anlatacak ka hadsiz değilim
kız çiğdem ne bardağı
Sen hala onun sözüne inanmamayı öğrenemedin mikız negzel işte beni böyle hayal ediyon ya yakışıklı bişi hayal etseydinresmen sen ve @serhatt ın tacizine uğrama korkusuyla foruma giremezdim
@xemrexxx yalan söylemez. Arkadan da konuşmaz. Birsen Altuntaş'ın kayıp kardeşi maşallah.Sen hala onun sözüne inanmamayı öğrenemedin mi
Bütün haberlerinde sen varsın zaten. Bu bir tesadüf olamaz.Onun matbası var forumdakı mesala şuradan aldım dediği kaynaklı haberleri bile kendi matbasından çıkarıyor@xemrexxx
Sen hala onun sözüne inanmamayı öğrenemedin mi
ben sadece doğruları söylerimBütün haberlerinde sen varsın zaten. Bu bir tesadüf olamaz.
ben sadece doğruları söylerim
ayrıca fatih portakalın haberlerinde de hep rte ve bahçeli varaynı hesap
Takıntılı piskopat işteBütün haberlerinde sen varsın zaten. Bu bir tesadüf olamaz.
İstesede yakışıklı hayal edemez o meymenetsiz suratını gördükten sonrakız negzel işte beni böyle hayal ediyon ya yakışıklı bişi hayal etseydinresmen sen ve @serhatt ın tacizine uğrama korkusuyla foruma giremezdim
sen ve çiğdem gibi katır suratlı değilim en azındanİstesede yakışıklı hayal edemez o meymenetsiz suratını gördükten sonra
Biz güzeliz en azından sen tipsizin tekisinsen ve çiğdem gibi katır suratlı değilim en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?