Peki ya sen?çok şükür hayal gücüm gayet yerinde@Çiğdem canlı örneği her zaman bir şeye bağlıyorum onu destere serhat deniz melek yüzlü şeytan vadikızı teyze ve diğerlerini
![]()
Peki ya sen?çok şükür hayal gücüm gayet yerinde@Çiğdem canlı örneği her zaman bir şeye bağlıyorum onu destere serhat deniz melek yüzlü şeytan vadikızı teyze ve diğerlerini
![]()
kendim hakkındaki hayallerimi anlatacak ka hadsiz değilimPeki ya sen?![]()
Limonata istiyor senden alamancı @keremkendim hakkındaki hayallerimi anlatacak ka hadsiz değilim
kız çiğdem ne bardağı![]()
@destere ile fantezilerinizi tahmin edebiliyorum.kendim hakkındaki hayallerimi anlatacak ka hadsiz değilim
kız çiğdem ne bardağı![]()
Sen hala onun sözüne inanmamayı öğrenemedin mikız negzel işte beni böyle hayal ediyon ya yakışıklı bişi hayal etseydinresmen sen ve @serhatt ın tacizine uğrama korkusuyla foruma giremezdim
![]()
@xemrexxx yalan söylemez. Arkadan da konuşmaz. Birsen Altuntaş'ın kayıp kardeşi maşallah.Sen hala onun sözüne inanmamayı öğrenemedin mi![]()
![]()
![]()
Bütün haberlerinde sen varsın zaten. Bu bir tesadüf olamaz.Onun matbası var forumdakı mesala şuradan aldım dediği kaynaklı haberleri bile kendi matbasından çıkarıyor![]()
![]()
@xemrexxx
Sen hala onun sözüne inanmamayı öğrenemedin mi![]()
![]()
![]()
ben sadece doğruları söylerimBütün haberlerinde sen varsın zaten. Bu bir tesadüf olamaz.![]()
ben sadece doğruları söylerim
ayrıca fatih portakalın haberlerinde de hep rte ve bahçeli varaynı hesap
![]()
Takıntılı piskopat işteBütün haberlerinde sen varsın zaten. Bu bir tesadüf olamaz.![]()
İstesede yakışıklı hayal edemez o meymenetsiz suratını gördükten sonrakız negzel işte beni böyle hayal ediyon ya yakışıklı bişi hayal etseydinresmen sen ve @serhatt ın tacizine uğrama korkusuyla foruma giremezdim
![]()
sen ve çiğdem gibi katır suratlı değilim en azındanİstesede yakışıklı hayal edemez o meymenetsiz suratını gördükten sonra![]()
Biz güzeliz en azından sen tipsizin tekisinsen ve çiğdem gibi katır suratlı değilim en azından![]()