Hande Yener'den Müthiş Konser

böyle şovların içinde olmasını anlamadığım iki isim var türkiyede biri bülent ersoy diğer hande yener:)) bülent abla gibileri öldüren,taşlayan zihniyete nasıl destek oluyor hiç anlamıyorum kraliçem hande de şu yaptıklarıyla şu güne kadar yaptıklarına tamamen zıt gidiyor o yüzden çare yıldız tilbe @denizz19 :A
Bülent ve bülent gibilerden örnek verdiğin için ben de şöyle örnek vereyim...
Yıl 2008 akp yönetimi
Yıl 2008 Hande Yener lgbt'ye destek veren tek ünlü nerdeyse... Kadın neyi detekleyeciğini biliyor merak etme:X şimdikiler senin lgbtni destekliyorsa öne cıkmak için:A

Bülent ve bülent gibilerden örnek verdiğin için ben de şöyle örnek vereyim...
Yıl 2008 RTE Başbakan
Yıl 2008 Hande Yener lgbt'ye destek veren tek ünlü nerdeyse... Kadın neyi detekleyeciğini biliyor merak etme:X şimdikiler senin lgbtni destekliyorsa öne cıkmak için:A
negzel çürüttün işte handenin yaptıklarıyla şu anki tutumunu :A

bir tek lgbt yi kasteden mi var :A misal handenin sevgililerine bak geçmiştekilere:F
Lgbtden bahsetmiyorsan bülentten örnek vermeyecektin :F ben baştan dedim sana bulentten örnek veriyorsan diye...
Kaç sevgilisi oldu? Bir Kemal doğulu resmi olarak. Birde şuanki alt dudak klibindeki çocuk sevgili. Yani 2side aynı yaşta.. Yşlı abla cıtır oğln sevgili modsından bahsediyorsan eğer(b)

Lgbtden bahsetmiyorsan bülentten örnek vermeyecektin :F ben baştan dedim sana bulentten örnek veriyorsan diye...
Kaç sevgilisi oldu? Bir Kemal doğulu resmi olarak. Birde şuanki alt dudak klibindeki çocuk sevgili. Yani 2side aynı yaşta.. Yşlı abla cıtır oğln sevgili modsından bahsediyorsan eğer(b)
aynştayn :D neyse dediğim gibi handenin tüm hayatına ters şu an yaptıkları umarım dürüst olur kraliçem :bhr:

bayrak sallamak değil mevzu içten bir şey olsa helal olsun derim :D müzik şirketleri birbirine girmiş en çok sanatçıyı ben götürdüm diye ortalıkta bir samimiyetsizlik olduğu kesin :D
Dün de mustafa ceceli darbe görüntüleri eşliğinde konsere başladı.Mustafa ceceli dmc yani doğan muzikten:F Bugun başlayan da darbeye iki çift laf eder. Hayır gerçekten desteklediğine neden inanmıyon :F