- Reaksiyon puanı
- 38,927
- Puanı
- 1,060
Türkcell sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosunda gerçekleştirilen "Yıldızlı Geceler" konser etkinliğinde Hande Yener rüzgarı esti...
Yeni çıkardiği albğmü "Hepsi Hit Vol.1" albümüyle bu yazın en hitleri arasına giren Hande Yener, konserine "Mor" adlı şarkısıyla yaptı. "Mor" şarkısında Hande Yener'e Kısmetse Olur'un yakışıklı damat adayı Eser West eşlik etti... Hande Yener'i sahnede yalnız bırakmayan isimler arasında Murat Dalkılıç (Görev şarkısı) Mert Ekren (Kavuşabilirmiyiz şarkısı) ve oğlu Cağın Kulaçoğlu (Biri Kaybediyor şarkısı) da vardı.
Muthiş Sahne Muhteşem Şov
Hande Yener'in uzun süredir hazırlandiği konserde, 400 metreküp scraffolding sistem ve 300 metre demir boru kullanılarak yapılan dev kafes ve iki yangın merdiveninin yanı sıra Hakan Akkaya imzalı birbirinden iddialı 7 kostüm ve 40 bin swarosvski taş bulunan kostümüyle göz kamaştırdı.
5000 Türk Bayrağıyla Hep Bir Ağızdan "Memleketim"
Türkiye'de yaşana sıkıntılı dönemlerde tam desteğini esirgemeyen Hande Yener, Türk bayrağı eşliğinde “Memleketim” şarkısını seslendirdiği sırada Harbiye’yi hınca hınç dolduran müzikseverlerin ellerinde Türk bayrakları ile hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etmesi özel anlar yaşattı.
İşte Konserden Bazı Görüntüler