Hande Yener'den Beklenen Klip Açıklaması Geldi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
Hepsi Hit 2. albümünden Bakıcaz Artık, Benden Sonra, ve Vay parçalarını kliplendiren popun kraliçesi Hande Yener, albümün en rağbet gören slowlarından biri olan sözü, müziği ve düzenlemesi Mert Ekren imzalı Şükür şarkısına Kasım ayında kliplendireceğini müjdeledi.

Sevdiğim şarkılarındandı, nihayet klip geliyor demek. Şarkıdaki nakarat kısmında nağmeleri çok iyiydi. :)

Hepsi Hit 2. albümünden Bakıcaz Artık, Benden Sonra, ve Vay parçalarını kliplendiren popun kraliçesi Hande Yener, albümün en rağbet gören slowlarından biri olan sözü, müziği ve düzenlemesi Mert Ekren imzalı Şükür şarkısına Kasım ayında kliplendireceğini müjdeledi.

Ohaa albüm müzeye kalkalı yıl oldu ne klibi @Billy Kane 😱😱😱

Bu şarkıyı nasıl buldun, Apayrı albümü tadını verdi bana aranjesi çok üstün sözleri bir o kadar derin.
Sözler iyi, ki bunun en büyük sebebi de şarkıyı Mete Özgencil'in yazıyor oluşu. Yalnız düzenlemesini tam anlamıyla beğenmedim. Fazla remix katılmış şarkıya ve o da slow müzik ile pop müzik karışımı bir şeye dönüştürmüş. Sesle de çok oynanmış ara ara. Yurt dışında bu tarz değer görürdü ama burada pek gitmiyor.

Meselâ "Şükür" şarkısında her şey belirli. Enstrümanlar bile kendini belli ediyor. Gitar ağırlıklı, akustik gitar. Yani enstrümanlar kendini belli ediyorsa, özellikle de gitar, duyguyu rahatlıkla verebilir.

Duyguyu verme anlamında başarılı olduğunu düşünmüyorum, düzenleme anlamında yani, yoksa yorum başarılı. Pop şeklinde olsaydı şarkı ve ona göre düzenlenmiş olsaydı, çok başarılı bir düzenleme.

İlgi görür mü bilmiyorum, çok bekletti albümü.

Alev Alev gibi bir şarkıyı harcadı ya, ona yanarım. :(