DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,211
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Hepinizin.Özellikle benim objektifliğime hayran kaldın sanırım.
Hepinizin.Özellikle benim objektifliğime hayran kaldın sanırım.
Seren Serengil'i hiç sevmemAma Handem'inde o fotoğrafı paylaşmasını doğru bulmadımSonuçta kişisel alana girmiiş oluyor , neyse handeyi sonuna kada savunuyorum
plsHande'nin yaptığı çok yanlış ve seviyesiz bir şey. Reis görürse Hande'yi bir daha Saray'a çağırmaz.
Bedel ödeyeceksin Hande.
Gülben gibi çıkacak piyasaya kirli çamaşırların.
@S.G.A.T. Gibi şarhoş kafayla yazmış sanırım olur arada öyle @S.G.A.T. ı Hande fanlığına davet ediyorum
Uçuştular ikiside@S.G.A.T. Gibi şarhoş kafayla yazmış sanırım olur arada öyle @S.G.A.T. ı Hande fanlığına davet ediyorum@Forumdash
O, otursun oturduğu yerde@S.G.A.T. Gibi şarhoş kafayla yazmış sanırım olur arada öyle @S.G.A.T. ı Hande fanlığına davet ediyorum@Forumdash
Aaa bu arada senin alıntın etiketin nedense gelmiyor cnm bugün şans eseri gördüm alıntınıda etiektinideUçuştular ikiside@S.G.A.T.
Kimin işi acaba.Aaa bu arada senin alıntın etiketin nedense gelmiyor cnm bugün şans eseri gördüm alıntınıda etiektinide
Valla bilmiyorum alıntın bile gelmemişKimin işi acaba.
SS yardakçılığının bedelini ödedi
Ağzımı yırtan elini kırarım. Dön önüne, dön önüne.ssAğzını yırtarım senin.s.s
Seren saf kız dobra kız diye gelen geçen vuruyor. Kocasını alıyorlar, şantaj yapıyorlar bilmem ne. Sonuna kadar askeriniz Seren abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?