Hande Yener'den Şok "Seren Serengil" Paylaşımı!

Hande'nin yaptığı çok yanlış ve seviyesiz bir şey. Reis görürse Hande'yi bir daha Saray'a çağırmaz. :F

Bu Seren Serengil kim ki böyle ünlü oldu falan? Ünlülerin bu kadını takıp cevap bile vermemeleri lazım, hiç doğal bulmuyorum. :D

Seren Serengil'i hiç sevmem :A Ama Handem'inde o fotoğrafı paylaşmasını doğru bulmadım :( Sonuçta kişisel alana girmiiş oluyor , neyse handeyi sonuna kada savunuyorum :D

Bende sevmiyorum Sereni Handenin dün gece tesadüfen gördüm resmi sesli bir şekilde Ya ne yapıyosunuz siz dedim siz sanatçısınız kendinize gelin burda biraz Seren Demetin dolduruşuna geliyor Telifmetre ne diye Hande yener birinci gelmiş Demet dinlenmeliydi diyo bu demek ki kendi düşüncesi değil Demet için bu konuşmayı yapıyor araştırıyor bakalım ne olacak sonucu Handede bu tür resimleri değilde başarısıyla cevap vermeye devam etse iyi olur aslında burda Serene mesaj var sen konuşuyorsun ama sende geçmişini unutma demeye getiriyor umarım bu bu tür durumlar olmaz bir daha😉

Şu olayda Gülben'i haksız buluyordum. Seren haklıydı benim gözümde. Hande'yi de sevmezdim şimdi hepten nefret ettim. Rezillik bu yaptığı. Kadın sana sövmedi bir şey yapmadı sadece görüşünü belli etti. İşte insanda eğitim ve ahlak olmayınca böyle hareketler yapabiliyor.

Ağzını yırtarım senin.s.s

Seren saf kız dobra kız diye gelen geçen vuruyor. Kocasını alıyorlar, şantaj yapıyorlar bilmem ne. Sonuna kadar askeriniz Seren abla:oley:
Ağzımı yırtan elini kırarım. Dön önüne, dön önüne.ss

Seren mi saf :A Tam anlayamamişsin ne oldugunu:A Demet'in şakşakcılığını yaparken elleri patladı:A Şimdi maduru oynamayın. Gülben'i programda haftalarca ifşalarken bişey yoktu.

4everHY