Hande Yener'den Şok "Seren Serengil" Paylaşımı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,282
Puanı
1,061
hande-yener-seren-serengil-muzikonair-830x470.jpg

Seren Serengil ile uzun süredir polemikleri süren Hande Yener'den şok paylaşım!

Ünlü şarkıcı, telifmetre sonuçlarına göre kendisinin 10 aydır lider olduğunu ilan etmişti. Seren Serengil'in Duymayan Kalmasın programında Yener'i eleştirmesinin ardından ikilinin arasındaki kavga alevlenmiş ve Yener, Serengil'i cahil olmakla suçlamıştı. Bununla da yetinmeyen Hande Yener, akşam saatlerinde Instagram hikayelerinde Seren Serengil'in üstsüz bir fotoğrafını paylaştı.

Olayın yayılması ile beraber açıklama yapan Seren Serengil, Hande Yener'in uyuşturucu tesiriyle böyle bir paylaşımda bulunduğunu ima ederek yasal haklarını kullanacağını söyledi.

İşte o paylaşım!
2EDmAL.jpg

Hande uyuşturucu kafasıyla paylaşmiş. Hmmm peki kabul sen hangi kafayla soyunmuştun :F:F

Hande de çomağı iyice sokuyor:F Karmaya inanıyorum biraz durul Hande'm:(

Demet'i korumak için Hande'ye savaş açan sahici, dobra dost Seren'i seviyoruz.:bhr:

Ayrıca normal bir resim çünkü bi çok insan vücudunun her yerine bronzlaştırmak ister gayet normal bir çözüm bu.:X

Seren serengil i o kadar sevmiyorum ki çıksa dövse hande yi haklı bulurum

Seren Serengil'i hiç sevmem :A Ama Handem'inde o fotoğrafı paylaşmasını doğru bulmadım :( Sonuçta kişisel alana girmiiş oluyor , neyse handeyi sonuna kada savunuyorum :D

Seren Serengil'i hiç sevmem :A Ama Handem'inde o fotoğrafı paylaşmasını doğru bulmadım :( Sonuçta kişisel alana girmiiş oluyor , neyse handeyi sonuna kada savunuyorum :D
Hande uyuşturucu kafasıyla paylaşmiş. Hmmm peki kabul sen hangi kafayla soyunmuştun :F:F

Hande de çomağı iyice sokuyor:F Karmaya inanıyorum biraz durul Hande'm:(
Seren Serengil, Hande Yener'in uyuşturucu tesiriyle böyle bir paylaşımda bulunduğunu ima ederek

Benim @S.G.A.T. a demem gibi Seren de Handeye Şarhoş kafayla yazmış demiş

:F :F :F

Hande de iyice Cnnet Mahallesi karakterlerine büründü ayoll ufacık laf edene saldırıyor :F

Hep mükemmelsin senmi diyecekler :A
Mükemmelsin desinler demiyor ki:X Telifmetre listesine inanmıyor Seren hanım. Magazin programı sunuyor Handenin paylaştiği resmi verilere sahte diyor. Cengiz Semercioğlu bile programda Serenle dalga geçiyor. Serenmetre listesi nasıl söyle diyor :F

Mükemmelsin desinler demiyor ki:X Telifmetre listesine inanmıyor Seren hanım. Magazin programı sunuyor Handenin paylaştiği resmi verilere sahte diyor. Cengiz Semercioğlu bile programda Serenle dalga geçiyor. Serenmetre listesi nasıl söyle diyor :F
Bu kadınla niye bukadar uğraşıyor bunlar :A :A :A

Kimsede sanat camiasından destek çıkmıyor kadına oda ilginç , tek başına didinip ediyor :F