Ben de diyorum, nerden geliyor bu soğuklukHande'yi sevme, Demet'i sev.
Demet Seren'e yanaşacak Hande'yle aramızı yap dicek.Şimdi demet düşünsün
Demet Seren'e yanaşacak Hande'yle aramızı yap dicek.
Demet ❤❤❤Ben de diyorum, nerden geliyor bu soğukluk
Aynen Demet kara kalp kötüDemet ❤❤❤
Hande öcü
Why?Aynen Demet kara kalp kötü
Ama Hande Yener❤❤❤
PC'den yazıyorum kalp mı yapmaya çalişsaydımWhy?Kalplerimi de copy+paste yapman ayrı bir gözüme battı
Bi zahmet yapsaydınPC'den yazıyorum kalp mı yapmaya çalişsaydımAma benimkiler daha şık oldu kabulet
Demetin yanında kararan kalpler Hande'nin yanında çiçek gibi açtı dcektik. Ama senin kalvyen otoya bağlamişBi zahmet yapsaydın
Aynen, senin kalplerin Hande gibi çirkin birşeyin yanında şıklığı dahada ortaya çıktı.
Yazarken çarpılmışsın herhalde.Demetin yanında kararan kalpler Hande'nin yanında çiçek gibi açtı dcektik. Ama senin kalvyen otoya bağlamiş
DA taklidi yaptım ama anlamadınYazarken çarpılmışsın herhalde.
Jeton yeni düştü ama ben Demet'i o kadar sevmiyorum, hatta hiç sevmiyorum. Hande'yi sevdiğini bildiğim için Demet'i tuttum. Yoksa ikisinin de allah cezasını yok hayırlısı yani.DA taklidi yaptım ama anlamadın
Ben yokken Hande'yi savunuyorsun artıkJeton yeni düştü ama ben Demet'i o kadar sevmiyorum, hatta hiç sevmiyorum. Hande'yi sevdiğini bildiğim için Demet'i tuttum. Yoksa ikisinin de allah cezasını yok hayırlısı yani.
İki yüzlü müyüm benBen yokken Hande'yi savunuyorsun artık
DA sevmem dedin nesi 2 yüzlülük oluyor? 1+yarım yüzlülük diyelimİki yüzlü müyüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?