"Hande Yener" Ve "Berksan" Bülent Ersoy Show'da!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Usta sanatçı Bülent Ersoy'un show programı "Bülent Ersoy Show" bu haftada konuklarıyla çok konuşulacak!

Müziğin eşsiz yorumu Bülent Ersoy'un bu hafta da Pazar akşamlarına damga vuracak konuklarla ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Bülent Ersoy Show'un bu haftaki konukları pop müziğinin kraliçesi diye nitelendirilen "Hande Yener" ve başarılı şarkıcı "Berksan" olacak!

"Bülent Ersoy Show" Pazar 22.45'te canlı yayınla Show TV'de!

B9MIIjUKJdfa80UegIGJRMIT.jpg

konukların kim olduğunun önemi yok.. bülent ersoy zaten proğramı izlememem için birinci sebep olarak orda durduğu müddetçe o proğramı açmam :)

Programın içeriği keşke müzik ağırlıklı değilde sohbet ağırlıklı olsa çekilebilir ama maalesef öyle değil işte...

üç şarkıcının yanyana geldiği bir proğamda sohbet çıkarmı ?
Hem de nasıl. Özel hayatından aşk yaşamına, yeni albümleri hakkında bilgilerden, geçmişte yaşadığı enteresan olaylardan felan daha bir çok konu hakkında sohbet edilebilir. :)

Böyle müzik ağırlıklı olunca Flash TV'lik bir program oluyor. :X

Hem de nasıl. Özel hayatından aşk yaşamına, yeni albümleri hakkında bilgilerden, geçmişte yaşadığı enteresan olaylardan felan daha bir çok konu hakkında sohbet edilebilir. :)

Böyle müzik ağırlıklı olunca Flash TV'lik bir program oluyor. :X

sohbet arada yine olur ama baştan sona sohbet edecek kapasite yok onlarda heleki bülent ersoy şarkı söylemeden hiç duramaz.. hatta aslında şarkı söylerken birbirlerini ne kadar pohpohlasalarda aslında birbirlerini aşırı derecede kıskanırlar biri diğerinden daha fazla alkış almak diğerlerini bastırmak için elinden geleni yapar..

Bülent Ersoy'un ağırlığıyla ilgisi olmayan konukları her hafta bulup stüdyoya dolduruyorlar.Sonra pop şarkıcıları 2 saat dünyadan elini eteğini çekmiş,maneviyata kendini vermiş gibi kırıla kırıla Bülent Ersoy'un buyruklarını yerine getiriyor,bildiğin işkence.

Bülent Ersoy'u severim aslında ama konukları beğenmedim. Denk geldikçe izliyorum. :)
Bende Bülent Ersoy'u çok seviyorum. Aslında Hande Yener idare eder konuk olarak sonuçta bir ismi var ama Berksan'ın ne gibi bir niteliği var bilemiyorum. Programın yapımcıları konukları araken çok düşünüyor (!) olmalılar. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,649
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy