Hande Yener: Tarkan Benim Rakibim Değilsin!

aa vlla beğenmediğime asla beğendim diye sahip çıkmam en çok ben eleştririm cuppayıda en çok eleştirenlerdendim
handeninde bu vol albümlerini beğendim güzel şarkıları var ama handede biraz çakallık yapmış ayoll cuppa eleştiri alınca tarkana sahip çıkan figur olayım demiş şimdide yolla rekorları kırmaya baslayınca bu seferde kendisi eleştiri ediyor bir çakallık yatıyor bunun altında

Öteki yorumumu görmedin mi? Tarkan tweeti silmiş
şimdi Hande bu tweet içinde konuşacaktır. O zaman da mı çakal olacak

Hande'yi seviyorum bana göre Türkiye'de popta en farklı tarza sahip şarkıcılardan birisidir gerek sesiyle gerek sahnesiyle ama şu yersiz çıkışları bazen beni çok soğutuyor. Hayır durduk yere neden böyle polemiklere giriyorsun anlamıyorum. Ayrıca Tarkan'la kendini kıyaslaman ya da ona sataşmaya çalışman da manasız, kimin ne yapacağının hesabını sormak sana mı kalmış? Hem hemcinsin de değil yani, senin rakibin Tarkan mı?
Lütfen böyle yersiz çıkışlar yapma Handeeeee.....

aa daha öncedenmi silmiş yoksa hande dedikten sonramı
Bilmem Hande'ye albümü sorulunca eleştirileri dile getirmiş sonra Tarkan deniş zeytin dalını kırmayalaım sonra Hande'ye yine aynı soruyu sormudşlardi. Bu sildiği tweet ne zaman bilemedim

Hande'nin şarkılarını eskiden daha keyifle dinlerdim ama son yıllarda vayy işte bu dediğim şarkısı yok pek. He dinlerim yine ama orası ayrı. Tarkan'ın son albümünün tamamını dinlemedim. Yolla - Kedi Gibi ve Beni Çok Sev sadece 3 tanesi telefonumda yer alıyor diğerlerini de bir ara dinlerim ama başarılı bir albüm olduğu aşikar şimdi doğruya doğru. Ama bu tarz polemik yaratıcı sözlere gerek duymuyorum bu camiada işiyle gündem olmalı şarkıcılar.

o şarkılar gibi patlayan bir şarkısıda Sevdam Tek Nefes onuda mutlaka dinle

@Çiğdem- senin haksız gördüğün kısmı buldum.. Forum fancıklarla dolu oldugu için eksik haber yapmakta üstlerine yok. Kırmızıyla işaretledim.

@Çiğdem- senin haksız gördüğün kısmı buldum.. Forum fancıklarla dolu oldugu için eksik haber yapmakta üstlerine yok. Kırmızıyla işaretledim.
aa evet bunu diyorum yalnız tarkan ozaman çıkarıcaktı ama çıkarmadı diyor ben bu sözlerine biraz şaşırdım ben demet gibi tarkandan korkmam asıl tarkan korktu çıakrmadı albümü diyor o korkusunun olmadını sadece açıklasa yeterdi aksine tarkanın ondan çekindiğini imaa etmesi olmamıs cnm

İşte orda asıl göndermeyi demete yapıyor

Hande ablamız konuşmuş da konuşmuş.