Hande Yener: Sahtekarlar Bi' Bitmediniz!

94 deki mesajıma bak @Harunnn60 ne olursa olsun senin çapın nede handeye bunları diyorsun
@Forumdash ı hande fanı artık saymıyorum aleyna fanı olarak devam etsin ayoll daha hande mesajalrını ciddiye almayacam
Sen benim mesajıma bak.

Birisi bir ortamda ne kadar çok tartışıyor kavga ediyorsa bi rahatszılığı vardır derler ya işte o hesap bununda

94 deki mesajıma bak @Harunnn60 ne olursa olsun senin çapın nede handeye bunları diyorsun
@Forumdash ı hande fanı artık saymıyorum aleyna fanı olarak devam etsin ayoll daha hande mesajalrını ciddiye almayacam
Ben de seni mustafa fanı olarak görmuyorum. Tarkanı öven çok mesajın var
kaale almıcam artık seni mustafa konusunda

Sen benim mesajıma bak.

Birisi bir ortamda ne kadar çok tartışıyor kavga ediyorsa bi rahatszılığı vardır derler ya işte o hesap bununda
Birbürünizin mesajlarını okumuyorsunuz gelip handeye laf atıyorsunuz
@Çiğdem-

Ben de seni mustafa fanı olarak görmuyorum. Tarkanı öven çok mesajın var
kaale almıcam artık seni mustafa konusunda
Sen benim mesajıma bak.

tARKAN BİLE BÖYLE AĞIR ŞEY DEMEMİŞTİR MUSTİYE ONLARINKI mega star kapışmasıydı hem tarkan mustiye musti tarkana laf edebilir demet handeye bunları dese birşey demem ama 2 şarkı çıkarmışsın hande onun çağımı sadece kapına köleyim şarkısı bile aleynanın 2 şarkısını alır çöp sepetine atar herkes dengini bulucak

Hande Aleynaya de-me-di bir tek... netdye saydırdı. Samsun demire saydırdı. Demetin klubune saydırdı. Daha yazayım mı? Neyine inat ediyorsun!!!!!????? inat damarına kutsal su döktüğümün luciferın nikahsız eşi seni
fıttırıyorum şuan

Bıktım türk şarkıcıların kavgasından.
Katy'e odaklanıcam gerçi oda Taylor ile kavgalı.
Demek ki seni de çekiyor bu tur şeyler
yalandan farklı olacam diye sığmadiğşn kaba girme

Hande gibi bu yaz sende çoştun

ama aleyna bunları dedi handeye inş hande güzel bir yerleştirme yapar cevap verirse tilki kıza bu süreç bitene kadar hande fanıyım
@Harunnn60 @turkuazz