Hande Yener: Sahtekarlar Bi' Bitmediniz!

Fesatlıktan değildi. Kötü amaçlı yazmadım

Ben araştırdım fake izleneme milyon izlenme satın almak için binlerce dolar ödeniyor. Youtube da para kazanamazsın
Yok biliyorum kötü amaçla yazmadığını ayrıca bu etiket durumunu bende kötü amaçla yapmadım,dediğim şekilde mobilden yazınca etiket durumu karışıyor

Fesatlıktan değildi. Kötü amaçlı yazmadım

Ben araştırdım fake izleneme milyon izlenme satın almak için binlerce dolar ödeniyor. Youtube da para kazanamazsın
kızın derdi paramı ayoll youtube izlenmesiyle dünya starı olucam sanıyor herşeyi yapar sayı için bu

Yok biliyorum kötü amaçla yazmadığını ayrıca bu etiket durumunu bende kötü amaçla yapmadım,dediğim şekilde mobilden yazınca etiket durumu karışıyor

kızın derdi paramı ayoll youtube izlenmesiyle dünya starı olucam sanıyor herşeyi yapar sayı için bu

Tamam ikinizi de çarşamba günü akşam 9'da foruma bekliyorum
Handenin röpünüizlicez. Gerçi bu soru çıkmaz (önceden çekildiği için) ama tarkanın albümünü sorarlar çaktırmadan
perşembe inş mehmetin gezegenine çıkar da bu tık olayını sorarlar

Hande de ağır kıskançlık var bence yaz boyunca herkesle kavga etti kadın

Hande de ağır kıskançlık var bence yaz boyunca herkesle kavga etti kadın
Tarkan kavgasında hak vermiyorum ama tilki kız kavgasında handenin yanındayım ayoll

o değilde mustim çok geç kaldı şu şarkıyı patlatsada kaliteli birşeyler dinlesek veletler ortalığı batırdı

Şimdi de yeni taktiğin bu mu
52 milyon oldu, çatla

Heh iyi geldin o konuya
Tarkanla Mustinin kavgalı oldugunu bilmiyordum. Şimdi Tarkan 1 ayda 70m izlendi. Musti altta kalmasın diyip samsun demir aynı şeyi mustiye de yaparsa ne dicen

Heh iyi geldin o konuya
Tarkanla Mustinin kavgalı oldugunu bilmiyordum. Şimdi Tarkan 1 ayda 70m izlendi. Musti altta kalmasın diyip samsun demir aynı şeyi mustiye de yaparsa ne dicen
Mustim hileye başvurmaz ayoll ben olsaydım 2015 in e ses getiren şarkılarından olmuştu bence en iyisiydi yılın 35 milyon izlendi tamamen hilesiz hurdasız bizim kalitemiz yeter 100 lere gerek yok

Mustim hileye başvurmaz ayoll ben olsaydım 2015 in e ses getiren şarkılarından olmuştu bence en iyisiydi yılın 35 milyon izlendi tamamen hilesiz hurdasız bizim kalitemiz yeter 100 lere gerek yok
Ben bilmem samsun demir bilir
tarkan vs musti yapar bence
musti şarkı çıkana kadar tarkan 2.klibi çekerse ortamı kızıştırmak için yapar

Ben bilmem samsun demir bilir
tarkan vs musti yapar bence
musti şarkı çıkana kadar tarkan 2.klibi çekerse ortamı kızıştırmak için yapar
Hhaha aa tabi daha çok izlenirsek iyi olur

mustinin çoktan çıakrması gerekiyordu tarkanın ilgisinden dolayımı bekliyor anlamadımki zaten paylasım falan yapıyordu yolla patlayınca sesi soluğu kesildi adamın

Aleyna yuzunden de olabilir

Aleyna varken Mustinin haddine mi şarkı çıkarmak
Rezil olmaktan korkuyordur, biliyor tabi onun karşısında şansı olmadığını

Bizim tek rakibimiz tarkan ayoll aleyna şampiyon şekerle rakip olsun zaten hadise ile hemen birbirlerini bulmuslar atışarak 2 çocuk şarkısı
Dünya yıldızımız Selena Gomez'i falan ezip geçiyor uğraşmaz artık yerlilerle, dengi değil onlar