Çok klip saydı hangisine yetişecek kadınımOooo benim şarkıya klip geliyor yine geçte olsa , en azından kilipli dinlerim@Forumdash
Doğru erkekler sever kalbine 10-15 kişi sığdırmayı bilmezmiyim![]()
![]()
![]()
Çok klip saydı hangisine yetişecek kadınımOooo benim şarkıya klip geliyor yine geçte olsa , en azından kilipli dinlerim@Forumdash
Doğru erkekler sever kalbine 10-15 kişi sığdırmayı bilmezmiyim![]()
![]()
![]()
Yabancı şarkıya klip gelse aslında o daha önemliÇok klip saydı hangisine yetişecek kadınımYabancı şarkıları tanıtacak daaha bide
![]()
2018 yazında ramazandan sonraYabancı şarkıya klip gelse aslında o daha önemli![]()
Klip çekeceği şarkıları açıkladı.Ben En Çok albümdeki en kaliteli iş olabilir, ama Leyla olmamış. Eğer diğerlerine daha klip çekmezse yazık olur albüme. Ben hala Alev Alev'ciyim.![]()
Bu kadar klip çekeceğini bilmiyordum. Artık 2 yıl sonraya kalır yeni albüm daha yabancılar falan var.Klip çekeceği şarkıları açıkladı.Şükür, Alev Alev, Sana Bir Şey Olmaz, Ben En Çok, Leyla.
Vol1'dende bir şarkıya klip çekicekmiş 3 aday saydı, Vah Vah, Bu Kafayla, Bilmiyor.
![]()
Yeni yılın ilk aylarında İng çalışması çıkacakmış sonraki klip ise Şükür olcakmış. Alev Alev'i bir sonraki sonbahara saklıyorum demişti.Bu kadar klip çekeceğini bilmiyordum. Artık 2 yıl sonraya kalır yeni albüm daha yabancılar falan var.
İnşallah Bu Kafayla olur o şarkı.![]()
Vay zaten Vah Vah'ın türevi, Bu Kafayla daha iyi.Yeni yılın ilk aylarında İng çalışması çıkacakmış sonraki klip ise Şükür olcakmış. Alev Alev'i bir sonraki sonbahara saklıyorum demişti.Bu arada bende Bu Kafayla'yı istiyorum @Forumdash Vah Vah'cı.
![]()