- Reaksiyon puanı
- 40,339
- Puanı
- 1,060
Kesinlikle kışın gelmeli klip.Alev Alev'e kesinlikle klip gelmeli, ama Patates beğenilmez gibi.Herkes sevmez![]()
Evet mesala ben patatesi pek albüme yakıştıramadım
Kesinlikle kışın gelmeli klip.Alev Alev'e kesinlikle klip gelmeli, ama Patates beğenilmez gibi.Herkes sevmez![]()
Albümün hepsini dinlemedim. Önerdiğin şöyle hareketli bi şarkı var mı?Kesinlikle kışın gelmeli klip.
Evet mesala ben patatesi pek albüme yakıştıramadımama eğlenceli şarkı es geçemiyorum
![]()
Bakıcaz Artıktan sonra albümde hareketli olarak Vay, Benden Sonra hareketliler. Bu albüm çok hareketli olmamiş.Albümün hepsini dinlemedim. Önerdiğin şöyle hareketli bi şarkı var mı?![]()
Misafir'i dinlemedim, Şükür'ü dinlemiştim. Yarın albümü baştan sona dinleyeceğim inşallah.O zaman en kısa zamanda dinlersin
@yatutarsa sen dinlemişmiydin? En son Misafir'i sevmiştin
Bakıcaz Artık'ı ne ara sevdin?en son albümde patates'le olmamiş dediğimde evet diyor gibiydin
![]()
Leyla'yı nasıl beğenmezsinBen En Çok dışında albümü genel olarak beğendim. Leyla ve Misafir de hoş şarkılar ama hiçbir zaman hadi açıp da dinleyeyim demem.Alev Alev, Sana Bir Şey Olmaz ve Şükür favorilerim. @Forumdash
Evet çok değişik. Sıkıldım dinlerken.Leyla'yı nasıl beğenmezsinbence en değişik şarkı, hala bu tur şarkılara ne deniyor onu araştırıyorum
![]()
Çarşamba gunu seni kbb'a götürcem seni iyice zevksizleşme başlamiş sendeEvet çok değişik. Sıkıldım dinlerken.![]()
Misafir hakkında öyle söylenti var. Fan da video yapmışHer şarkı ayrı bir bomba olmuş bence, albüm genel olarak harika. Hani şu şarkı olmamış diyemiyorum açıkçası. Hepsi süper olmuş.
En çok VAY şarkısını beğendim, muhteşem! Bir an önce klip gelmeli buna. PATATES, BENDEN SONRA şarkıları da yine gözde şarkılar. (1- VAY, 2- PATATES)
MİSAFİR şarkısı galiba şehitlerimize yazılmış?Öyleyse harika düşünmüş Hande, sözleri de süper şarkının zaten.
ALEV ALEV şarkısı de güzel olmuş, dinledikçe daha çok hoşuma gidecektir.
LEYLA şarkısı hoşuma gitti, garip ama çok güzel olmuş. Gülşen şarkılarına benzettim bunu, sesine de cuk diye oturmuş.
Ben alttaki yorumlarda gördüm yani ekstra bir bilgim yok.Misafir hakkında öyle söylenti var. Fan da video yapmış
Leyla <3
Hoşgeldin... Hande Yener fanı olman forumda çok zorluk çekersin (fanlık olarak yoksa arkadaşlıkta enfestler) ama biz savaşçı ruha sahibizAlev Alev e kesinliklee klip gelmeli ama sıra Şükür de ne alakaysa(şarkı güzel ama alev alev e klip istiyorum) Bu arada fav10 da yeniyim ve Hande Yener fanıyım.