Gönül su bende yazılamaz, unutuan aşkın yası tutulamaz. ne git dedim nede kal filanNasıl klipti? Söyle de söylim hangi şarkıymış![]()
Gönül su bende yazılamaz, unutuan aşkın yası tutulamaz. ne git dedim nede kal filanNasıl klipti? Söyle de söylim hangi şarkıymış![]()
işte bundan sonra kalite çıtasnı yükseltti. Ama TR'ye fazla geldiGönül su bende yazılamaz, unutuan aşkın yası tutulamaz. ne git dedim nede kal filanHafızam nasıl
@Billy Kane
İşte buişte bundan sonra kalite çıtasnı yükseltti. Ama TR'ye fazla geldiSen de kalite zamanında sevip bırakmişsin. Kimlerin eline düştün acaba
14 şubat yanlızmıydınİşte buTv'de çıksa da telefonun ses kaydedicisine dinletsem diye beklerdim
O zaman nokia vardı.
Klibi baya iyiydi ama halen iyiİşte kıymet bilen insan arıyoruz bakalım
![]()
Omegalar faydasını veriyor sevindim senin adına.Gönül su bende yazılamaz, unutuan aşkın yası tutulamaz. ne git dedim nede kal filanHafızam nasıl
@Billy Kane
İyiyim bu arala gelişim kaydediyorumOmegalar faydasını veriyor sevindim senin adına.![]()
Bende küçükken Hande'nin bir şarkısını çok severdim bulunca atacağımBaya iyi bir şarkıydı. Müzik kanallarını beklerdim o klip yayınlansında telefonun ses kaydı ile dinleyeyim diye
Ah ah
@Billy Kane @Forumdash görün ne mücadeleler verdim bende zamanında
![]()
Handenin son iyi albümünü dinleyip zirvede jubilet etmişsin @Harunnn60işte bundan sonra kalite çıtasnı yükseltti. Ama TR'ye fazla geldiSen de kalite zamanında sevip bırakmişsin. Kimlerin eline düştün acaba
Sen sever miydin bu şarkıyıHandenin son iyi albümünü dinleyip zirvede jubilet etmişsin @Harunnn60Gerisini zaten dinlemeye gerek yoktu 10 yıl
![]()
![]()
![]()
Evet ama o albümden favorim Aşkın Ateşiydi tabi bu albümden sonra Handeyi terk etmiştimSen sever miydin bu şarkıyı![]()
Iyyy @Harunnn60 bi süre gözüme görünmeHandenin son iyi albümünü dinleyip zirvede jubilet etmişsin @Harunnn60Gerisini zaten dinlemeye gerek yoktu 10 yıl
![]()
![]()
![]()
Amannnnn o zaman ilkokulluymuşsun
15 yaş be LiseliAmannnnn o zaman ilkokulluymuşsun11-12 yaşında
Aleyna bile dinlerdin o zamanlar
![]()
Mükemmel albümü hangi yıla ait? Niyeyse o albümden kimse bahsetmiyor albümde bildiğim kadarıyla Naber Alt Dudak Hani Bana gibi büyük hit olan şarkılar vardı.
İşte yine ergensin15 yaş be Liseli![]()
![]()
![]()
Çok iyi albüm diyemem ama en büyük hit kesinlikle Naber ve Sokak Kedisi... Neden Sokak Kedisine klip çekmediMükemmel albümü hangi yıla ait? Niyeyse o albümden kimse bahsetmiyor albümde bildiğim kadarıyla Naber Alt Dudak Hani Bana gibi büyük hit olan şarkılar vardı.Klipsiz şarkılarıda 1 milyonu geçmişti hep.
![]()
İyide geriye kalan 10 yılda büyüyorduk işte 2016 kadar o albümleri hiç tenezür bile etmedim dinlemeyeİşte yine ergensinKulağin gelişmemiş. beyin algıların, zevklern oturmamiş
Çok iyi albüm diyemem ama en büyük hit kesinlikle Naber ve Sokak Kedisi... Neden Sokak Kedisine klip çekmediGitti hani banaya cekti
![]()
Mertin şarkılarına kayıtsız kalamıyor.İşte yine ergensinKulağin gelişmemiş. beyin algıların, zevklern oturmamiş
Çok iyi albüm diyemem ama en büyük hit kesinlikle Naber ve Sokak Kedisi... Neden Sokak Kedisine klip çekmediGitti hani banaya cekti
![]()
Mertin şarkılarına kayıtsız kalamıyor.İşte yine ergensinKulağin gelişmemiş. beyin algıların, zevklern oturmamiş
![]()
Altan'ciğim ağirlikli olmuş o albümMertin şarkılarına kayıtsız kalamıyor.Sokak kedisi'ni hangis besteci yazmış?
Mertin şarkılarına kayıtsız kalamıyor.Sokak kedisi'ni hangis besteci yazmış?
Albümü incelim dedimde O Kadın Gitti'yi Hande kendi yazmış. 😱Altan'ciğim ağirlikli olmuş o albüm
Alt Dudak, Sokak Kedisi, Bileti Kes, Kaybol...
Hani Bana ve Naber Mertin...Zaten klipte yazıyor![]()
Hande söz yazıyor kiAlbümü incelim dedimde O Kadın Gitti'yi Hande kendi yazmış. 😱