Hande Doğandemir 'Murka'yı Canlandıracak!

Dizinin daha iyi bir hal alacağına inanıyorum. Hande'yi pek sevmem açıkcası. Farah varken, kim bakar :D Diziyi 7. bölümde bıraktım beklentimin çok altındaydı :( Yeni sezon 3-4 bölüm izlerim.

Salı günü başka bişey yokki izlenecek. Ama dizi gerçekten görsellik haricinde bişey vaad etmiyor senaryo anlamında da:X @xemrexxx de izliyordu. Hatta o benden daha çok iyi izliyor.Kötülediğine bakma:A Sanırım @destere de izliyordu(b)
@xemrexxx Kıvanç Tatlıtuğ hayranı mutlaka izliyordur.:)

Benden fazla Ay Yapım dizisi izliyor.:A

uyumlu olacakalrını düşünüyorum :X

adam rollerin altından kalkabiliyor ama hayran olmam için meryem gibi en iyi olması lazım:A
Var işte bir sempatin yoksa Meryem'i antiliğinden Kenan'ın yanına yalkıştıramazsın. En çok yakışacak kişi olmasına rağmen.:)

Var işte bir sempatin yoksa Meryem'i antiliğinden Kenan'ın yanına yalkıştıramazsın. En çok yakışacak kişi olmasına rağmen.:)
Kıvanç'la Meryem sevgilisi rolü olamazlar. Meryem oldukça olgun görünüyor Kıvançsa tam tersi genç. Meryem onun Ablası rolü oynarsa güzel olur ama :A

Mesela bizde [HASHTAG]#Rectify[/HASHTAG] 'i çekseler Meryem (Amantha) Kıvanç (Daniel) olsun :F

Kenan ile Meryem bir dizi ya da filmde yer alsa sürekli eleştirirsin.:)
Kenan imirzaliogluyla meryem uzerli cok yakisirlar ama :bhr: hem meryemin o diziside tutar otomatikman :)
@xemrexxx
Kıvanç'la Meryem sevgilisi rolü olamazlar. Meryem oldukça olgun görünüyor Kıvançsa tam tersi genç. Meryem onun Ablası rolü oynarsa güzel olur ama :A

Mesela bizde [HASHTAG]#Rectify[/HASHTAG] 'i çekseler Meryem (Amantha) Kıvanç (Daniel) olsun :F
meryem bir dizide erkek başrolün gerisinde kalacak biri değil kenan da kadın başrolün öne çıkmasına izin verecek biri değil o yüzden bu iş yaş :X

meryem bir dizide erkek başrolün gerisinde kalacak biri değil kenan da kadın başrolün öne çıkmasına izin verecek biri değil o yüzden bu iş yaş :X
Bi kere Meryem'i br diziyle tanıdık :X Şimdi bana Kenan'ı savundurtmak için Meryem'e antilik yaptırma :bağır: İkisi de ekranların en parlak yıldızlari :T: Yaptıkları iş rekor kırar :X

O kadar da uzun boylu değil, Meryem Kenan'dan sonra niye yer almasın? Buna tek itiraz eden sen çıkarsın. Meryem'de dahil kimse itiraz etmez.:)

O kadar da uzun boylu değil, Meryem Kenan'dan sonra niye yer almasın? Buna tek itiraz eden sen çıkarsın. Meryem'de dahil kimse itiraz etmez.:)
meryeme ters :A izleyicisi kabul etmez

Bi kere Meryem'i br diziyle tanıdık :X Şimdi bana Kenan'ı savundurtmak için Meryem'e antilik yaptırma :bağır: İkisi de ekranların en parlak yıldızlari :T: Yaptıkları iş rekor kırar :X
1 dizi olsun 1 diziyle hazalın tubanın 10 yılda topladığından daha fazla ödül topladı, teee amerikalarda adını duyurdu .) bu yetenek en önde olmalı :A

meryeme ters :A izleyicisi kabul etmez

1 dizi olsun 1 diziyle hazalın tubanın 10 yılda topladığından daha fazla ödül topladı, teee amerikalarda adını duyurdu .) bu yetenek en önde olmalı :A
Kendini niye toplumla bir görüyorsun??? Sen sadece toplumun bir parçasisisn. 80'dan sadece birisin :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,657
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919