-potterhead-
Favori Üye
Dizinin daha iyi bir hal alacağına inanıyorum. Hande'yi pek sevmem açıkcası. Farah varken, kim bakar
Diziyi 7. bölümde bıraktım beklentimin çok altındaydı
Yeni sezon 3-4 bölüm izlerim.
bilmiyorum ama bu diziye yakismaz) Demet ,Melisa esmer kizlar.Sura gibi Murkada sarisin olurda guzel olurdukarakter nasılmış biliyor musun![]()
Sen diziyi baya izliyorsun o zaman, gizliden gizliye @xemrexxx'in de izlediğine eminim.![]()
tek izlediğim ay yapım dizisi
@xemrexxx Kıvanç Tatlıtuğ hayranı mutlaka izliyordur.
kıvanç hayranı değilim
Evet başarısının hayranısınkıvanç hayranı değilim![]()
Beğendiğini kaç defa okudum, hatta dün Meryem ile birlikte bir dizide yer almalarını istiyordun.kıvanç hayranı değilim![]()
uyumlu olacakalrını düşünüyorumBeğendiğini kaç defa okudum, hatta dün Meryem ile birlikte bir dizide yer almalarını istiyordun.![]()
adam rollerin altından kalkabiliyor ama hayran olmam için meryem gibi en iyi olması lazımEvet başarısının hayranısınDiziyi kötülüyorsun ama başarısını yapımcısıymışssın gibi paylaşiyorsun
![]()
Var işte bir sempatin yoksa Meryem'i antiliğinden Kenan'ın yanına yalkıştıramazsın. En çok yakışacak kişi olmasına rağmen.uyumlu olacakalrını düşünüyorum
adam rollerin altından kalkabiliyor ama hayran olmam için meryem gibi en iyi olması lazım![]()
kenanla meryem sadece yakışır kenan meryemin performansına yetişemez amaVar işte bir sempatin yoksa Meryem'i antiliğinden Kenan'ın yanına yalkıştıramazsın. En çok yakışacak kişi olmasına rağmen.![]()
Kenan imirzaliogluyla meryem uzerli cok yakisirlar amaVar işte bir sempatin yoksa Meryem'i antiliğinden Kenan'ın yanına yalkıştıramazsın. En çok yakışacak kişi olmasına rağmen.![]()
Kıvanç'la Meryem sevgilisi rolü olamazlar. Meryem oldukça olgun görünüyor Kıvançsa tam tersi genç. Meryem onun Ablası rolü oynarsa güzel olur amaVar işte bir sempatin yoksa Meryem'i antiliğinden Kenan'ın yanına yalkıştıramazsın. En çok yakışacak kişi olmasına rağmen.![]()
Kenan ile Meryem bir dizi ya da filmde yer alsa sürekli eleştirirsin.kenanla meryem sadece yakışır kenan meryemin performansına yetişemez amazaten meryem kenanın klasik ağır abili,mafyalı dizilerinde oynamamalı
![]()
Kenan ile Meryem bir dizi ya da filmde yer alsa sürekli eleştirirsin.![]()
Kenan imirzaliogluyla meryem uzerli cok yakisirlar amahem meryemin o diziside tutar otomatikman
@xemrexxx
meryem bir dizide erkek başrolün gerisinde kalacak biri değil kenan da kadın başrolün öne çıkmasına izin verecek biri değil o yüzden bu iş yaşKıvanç'la Meryem sevgilisi rolü olamazlar. Meryem oldukça olgun görünüyor Kıvançsa tam tersi genç. Meryem onun Ablası rolü oynarsa güzel olur ama
Mesela bizde [HASHTAG]#Rectify[/HASHTAG] 'i çekseler Meryem (Amantha) Kıvanç (Daniel) olsun![]()
Meryem'in reytingi var, Kenan'ın söylemeye gerek yok o iş reyting rekoru kırar.Kenan imirzaliogluyla meryem uzerli cok yakisirlar amahem meryemin o diziside tutar otomatikman
@xemrexxx
Bi kere Meryem'i br diziyle tanıdıkmeryem bir dizide erkek başrolün gerisinde kalacak biri değil kenan da kadın başrolün öne çıkmasına izin verecek biri değil o yüzden bu iş yaş![]()
O kadar da uzun boylu değil, Meryem Kenan'dan sonra niye yer almasın? Buna tek itiraz eden sen çıkarsın. Meryem'de dahil kimse itiraz etmez.meryem bir dizide erkek başrolün gerisinde kalacak biri değil kenan da kadın başrolün öne çıkmasına izin verecek biri değil o yüzden bu iş yaş![]()
meryeme tersO kadar da uzun boylu değil, Meryem Kenan'dan sonra niye yer almasın? Buna tek itiraz eden sen çıkarsın. Meryem'de dahil kimse itiraz etmez.![]()
1 dizi olsun 1 diziyle hazalın tubanın 10 yılda topladığından daha fazla ödül topladı, teee amerikalarda adını duyurdu .) bu yetenek en önde olmalıBi kere Meryem'i br diziyle tanıdıkŞimdi bana Kenan'ı savundurtmak için Meryem'e antilik yaptırma
İkisi de ekranların en parlak yıldızlari
Yaptıkları iş rekor kırar
![]()
Kendini niye toplumla bir görüyorsun??? Sen sadece toplumun bir parçasisisn. 80'dan sadece birisinmeryeme tersizleyicisi kabul etmez
1 dizi olsun 1 diziyle hazalın tubanın 10 yılda topladığından daha fazla ödül topladı, teee amerikalarda adını duyurdu .) bu yetenek en önde olmalı![]()