Hande Doğandemir 'Murka'yı Canlandıracak!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1404407288.jpg

Kurt Seyit ve Şura dizisinde 'Murka'yı kimin canlandıracağı belli oldu.

Star Tv ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah gibi isimlerin paylaştığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisinde 'Murka'yı, son olarak Güneşi Beklerken dizisinde yer alan Hande Doğandemir canlandıracak.

İlk sezonuyla bekleneni vermeyen dizide, bunun sebebi olarak Şura ile Kurt Seyit'in uyumunu gösterildi. Bu uyumsuzluğu gidermek için Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına yakışacak Doğandemir ile anlaşıldı.

Gelecek sezon Şura karakterinin rolü azaltılacak ve Kurt Seyit milli mücadeleye kayılacak. Milli mücadelede Murka ile yakınlaştırılacak ve Kurt Seyit ile Murka aşkı başlayacak.

Hande Doğandemir yakışır bu role kesinlikle iyi seçim ama doğru olup olmadığı tartışılır. Kendisi bir süre dinlenmek istediğini söylemişti.

Ben haberin doğru olduğunu düşünmüyorum, bu sene Ay Yapım ile ilgili çok fazla dezenformasyon yapıldı.

Melisa Aslı Pamuk'a nolacak??? O da Hande'ye benziyor:A O yuzden Kurt ve Murka (Hande Doğandemir) birlikteliği bana Kurt ve Ayşe birlikteliğini hatırlatir. Hem Kurt ve Ayşe birbirine daha çok yakışıyordu :X

Melisa Aslı Pamuk'a nolacak??? O da Hande'ye benziyor:A O yuzden Kurt ve Murka (Hande Doğandemir) birlikteliği bana Kurt ve Ayşe birlikteliğini hatırlatir. Hem Kurt ve Ayşe birbirine daha çok yakışıyordu :X
Melisa Aslı Pamuk dizide başka karakteri canlandırıyor. Murka için oyuncu arandığını duymamışmıydın.:X

Melisa Aslı Pamuk dizidebaşka karakteri canlandırıyor. Murka için oyuncu arandığını duymamışmıyıdın.:X
Tamam işte dedim yaa :X Ayşe'yi oynuyor o kız. Kurt Seyid ve Ayşe birbirlerine daha çok yakışıyor. Murka karakteri Hande olursa Kurt Seyid & Ayşe görselliğinde gibi bişey olur:X

Sen diziyi baya izliyorsun o zaman, gizliden gizliye @xemrexxx'in de izlediğine eminim.:)
Salı günü başka bişey yokki izlenecek. Ama dizi gerçekten görsellik haricinde bişey vaad etmiyor senaryo anlamında da:X @xemrexxx de izliyordu. Hatta o benden daha çok iyi izliyor.Kötülediğine bakma:A Sanırım @destere de izliyordu(b)