Damien Duff
Favori Üye
bunu bilen cookies var sadeceBende şey zannettim başta , pompy okulda başına birsey gelmiş o olaya mı unutamadı diye düşündüm
bunu bilen cookies var sadeceBende şey zannettim başta , pompy okulda başına birsey gelmiş o olaya mı unutamadı diye düşündüm
Beyazsoy ile banada anlatmıştın unuttun mu ?bunu bilen cookies var sadece
evet hatırladımBeyazsoy ile banada anlatmıştın unuttun mu ?
@Çiğdem- sende destek çık pompy )))
ben 1 yıldır destek oluyorum pompy e reyting sistemindede en iyi puanı yapıştırdım ben herzaman arkasındayım pompyın 😉😉😉evet hatırladım
dizimedyanın durumu krtitik resmenben 1 yıldır destek oluyorum pompy e reyting sistemindede en iyi puanı yapıştırdım ben herzaman arkasındayım pompyın 😉😉😉
Çiğdem bende destek oldum psikolojik açıdan destek ol dedimben 1 yıldır destek oluyorum pompy e reyting sistemindede en iyi puanı yapıştırdım ben herzaman arkasındayım pompyın 😉😉😉
ne varmış pijkolojisinde beee benden senden akıllıÇiğdem bende destek oldum psikolojik açıdan destek ol dedim
Orası doğru sen yine de destek olne varmış pijkolojisinde beee benden senden akıllı
ben balık burcu olduğum için duygusalim ve başkası barajda kalınca ağlıyorumne varmış pijkolojisinde beee benden senden akıllı
Baraj ne alaka pompy ?ben balık burcu olduğum için duygusalim ve başkası barajda kalınca ağlıyorum
Ben sınıra benim gibi takılan kişilere üzülme huyum var Buda benim ikinci sorunBaraj ne alaka pompy ?