Haluk Bilginer "Kara Para Aşk" Dizisinde!

bu dizi bence cok basarılı bir dizi olacak aynı Karadayı'nın 1.sezonu gibi
gerçi onu izlemiyoum ben ama bunu izlemeye calısacağım gibi sanki gününe baglı
belki rating çok almayabilir orası beni baglamıyo çoğunlukla ama senaryo anlamında sağlam olacağını düşünüyorum
umarım cansu dere olur.

İzlediğime değecek bir basrol kadın oyuncu olmalı
Erkek zaten fix onu sevcez yani :F:F

Ne kanalı belli (Atv olacak diyenler var, Show TV olacak diyenler var), ne oyuncusu belli (Tuba olacak diyenler var, Cansu olacak diyenler var, Engin henüz imza atmadı diyenler var), ne konusu belli (ortalıkta dolanan bir senaryo var ama doğru mu belli değil). Dizinin ismi bile belli değil, kod adıyla dolanıyor ortalıkta :D Böyle bir dizi var mı gerçekten? :D

Şaka bir yana, hep söylenti üzerine gidiyoruz sadece Sema Ergenekon böyle bir dizi yazdıklarını onayladı. Gerisi hep "o dedi", "bu duymuş" üzerine. Büyük bir hayal kırıklığına uğramamak adına inanmamaya çalışıyorum şimdilik. Gerçi ben de bazı şeyler duydum ama duyduğum şeylerin sonu da hep "imzalar atılmamış" olarak bitiyor.

At artık imzayı git bir an önceeee :F

Haluk Bilginer drama dizilerinde oynamaz kolay kolay, oynayacaksa iddialı bir iştir. Bekleyip görmek gerek. :)

Haluk Bilginer drama dizilerinde oynamaz kolay kolay, oynayacaksa iddialı bir iştir. Bekleyip görmek gerek. :)

Tuba Büyüküstün var mı yok mu bu dizide? Çünkü onun kadroda olması dizi adına çok büyük bir avantaj ve İnş. olur. @batuhankaralar :)

Haluk Bilginer çok sevdiğim ve başarılı bulduğum bir oyuncudur. Rol alması dizi için bir prestij ve kalite anlamına gelir ve Haluk Bilginer'in yer alıp da kalitesiz olan dizisi çok azdır belki de hiç yoktur. :)

Bu dizi hk. en ufak bir haber cig gibi büyüyor. Basroller iyi secilmeli. Konusulan isimler güzel, ama sahsen Engin Altan Düzyatanida bu kadroda görmek isterim. Haluk Bilginer harika bir secim olur.

Bu dizi hk. en ufak bir haber cig gibi büyüyor. Basroller iyi secilmeli. Konusulan isimler güzel, ama sahsen Engin Altan Düzyatanida bu kadroda görmek isterim. Haluk Bilginer harika bir secim olur.
Engin Altan Düzyatan iyi bir fikir olabilir ama başrol olarak değil tabii ki. Mesela esas kadın ve erkek Tuba ve Engin olacaksa diğer çift Cansu ve Engin olabilir. :)

Tuba, Cansu, Engin, Engin Altan, Zerrin Tekindor, Haluk Bilginer... Bu diziyle Hollywood'a açılmayacaksa Ay Yapım bu kadro ülkemiz için biraz "fazla" olur :D

Engin ile Engin Altan daha önce de bir dizide yer almıştı iki başrol erkek olarak. O sebeple olmasın yani.

Tek başrol erkek/kadın yeter bence zira aşk üçgeni, beşgeni kaldırmıyor artık kafam :D

Tuba, Cansu, Engin, Engin Altan, Zerrin Tekindor, Haluk Bilginer... Bu diziyle Hollywood'a açılmayacaksa Ay Yapım bu kadro ülkemiz için biraz "fazla" olur :D

Engin ile Engin Altan daha önce de bir dizide yer almıştı iki başrol erkek olarak. O sebeple olmasın yani.

Tek başrol erkek/kadın yeter bence zira aşk üçgeni, beşgeni kaldırmıyor artık kafam :D
Aaa evet, Bir Bulut Olsam'da rol aldı her ikisi ama Engin Akyürek'in o zamandaki imajıyla şu anki imajı arasında farklılıklar çok, aynı şey Engin Altan için de geçerli. Rol almalarında bence bir sakınca olmaz. :)

Ama bence bu dizinin Tuba Büyüküstün'e çok ihtiyacı var tutması açısından. Umarım çıkan haberler yalandır ve dizide yer alır Tuba Büyüküstün...

Aaa evet, Bir Bulut Olsam'da rol aldı her ikisi ama Engin Akyürek'in o zamandaki imajıyla şu anki imajı arasında farklılıklar çok, aynı şey Engin Altan için de geçerli. Rol almalarında bence bir sakınca olmaz. :)

Ama bence bu dizinin Tuba Büyüküstün'e çok ihtiyacı var tutması açısından. Umarım çıkan haberler yalandır ve dizide yer alır Tuba Büyüküstün...

Engin Altan'ın pek değiştiğini düşünmüyorum imaj olarak aynı gibi sanki Bir Bulut Olsam'dan bu yana. Ama Engin Akyürek baya bir değişti. Her projesinde yeni bir insan oluyor Yabancı Damat'tan, Karayılan'a, sonra Bir Bulut Olsam'dan, Fatmagül'ün Suçu Ne?'ye hep değişik imajla döndü. Bakalım bu projede nasıl bir imaj değişikliği yapacak merak ediyorum. Her türlü saç/sakal kombinasyonunu kullandı sanki artık çok değişebilmesi zor gibi :D

Ben Cansu Dere kesin diye biliyorum. Ama kaynak ne kadar doğru onu bilmiyorum :) Engin ile Cansu'nun yakışacağını düşünüyorum. Tuba olsa da güzel ikili olurlardı tabii ama Tuba yok diye koskoca kadro değersizleşecek değil bence. Hele şu sayılan isimlerin hepsi varsa Tuba'nın olmaması çok büyük bir eksiklik yaratmaz diye düşünüyorum.

Engin Altan'ın pek değiştiğini düşünmüyorum imaj olarak aynı gibi sanki Bir Bulut Olsam'dan bu yana. Ama Engin Akyürek baya bir değişti. Her projesinde yeni bir insan oluyor Yabancı Damat'tan, Karayılan'a, sonra Bir Bulut Olsam'dan, Fatmagül'ün Suçu Ne?'ye hep değişik imajla döndü. Bakalım bu projede nasıl bir imaj değişikliği yapacak merak ediyorum. Her türlü saç/sakal kombinasyonunu kullandı sanki artık çok değişebilmesi zor gibi :D

Ben Cansu Dere kesin diye biliyorum. Ama kaynak ne kadar doğru onu bilmiyorum :) Engin ile Cansu'nun yakışacağını düşünüyorum. Tuba olsa da güzel ikili olurlardı tabii ama Tuba yok diye koskoca kadro değersizleşecek değil bence. Hele şu sayılan isimlerin hepsi varsa Tuba'nın olmaması çok büyük bir eksiklik yaratmaz diye düşünüyorum.
Ben Cansu Dere'yi sevmiyorum, Engin Akyürek'de bir nevi yani. İkisi bir arada olunca diğer oyuncularda izlememi sağlamaz yani. Tuba'yı o yüzden istiyorum aslında. Doğal göründüğü için ve doğal oynadığı için. Cansu çok yapmacık geliyor bana nedense. Oyunculuğu da öyle, sesi de öyle. :(

Ben Cansu Dere'yi sevmiyorum, Engin Akyürek'de bir nevi yani. İkisi bir arada olunca diğer oyuncularda izlememi sağlamaz yani. Tuba'yı o yüzden istiyorum aslında. Doğal göründüğü için ve doğal oynadığı için. Cansu çok yapmacık geliyor bana nedense. Oyunculuğu da öyle, sesi de öyle. :(
Yani herkesin kendi beğenisi elbette. Kimse kendisini çekmeyen oyuncuların olduğu diziyi izlemek istemez haklısınız. Ama ben Engin'i de Cansu'yu da çok sever ve beğenirim. O sebeple görüşlerimiz bu aşamada ayrılıyor :)

Cansu Dere başarılı ve güzel bir oyuncu bence ben Cansu'yu severim Engin ilede iyi bir ikili olacaklardır

asphotos_c.ak.fbcdn.net_hphotos_ak_ash3_531423_396521530404542_95942944_n.jpg

Ekli dosyalar

• asphotos_c.ak.fbcdn.net_hphotos_ak_ash3_531423_396521530404542_95942944_n.jpg
    asphotos_c.ak.fbcdn.net_hphotos_ak_ash3_531423_396521530404542_95942944_n.jpg
    56.1 KB · Hit: 560
Cansu Dere başarılı ve güzel bir oyuncu bence ben Cansu'yu severim Engin ilede iyi bir ikili olacaklardır

Ekli dosyayı görüntüle 16314
Tuba ile daha uyumluydu bence Engin'i sevmesemde. Tuba umarım Murat Ünalmış ile aynı projede rol alır. Kafama koydum, çok yakışacaklarına da %100 eminim. Umarım Tomris Giritlioğlu bu ikiliyi aynı dizide bir araya getirir. :)

Tuba ile daha uyumluydu bence Engin'i sevmesemde. Tuba umarım Murat Ünalmış ile aynı projede rol alır. Kafama koydum, çok yakışacaklarına da %100 eminim. Umarım Tomris Giritlioğlu bu ikiliyi aynı dizide bir araya getirir. :)
Evet Tuba&Engin çiftide güzel olabilirdi ama kısmet değilmiş
Tuba için istediğim partnerlerden biri olur umarım Murat Ünalmış konusunda yorum yapamıyorum şuan ama öyle bir durum olursada Murat Ünalmış Yer Gök Aşk'ın ilk sezondaki halinde olsun bıyıklı yada sakallı istemem :D
1)Timuçin Esen
2)Engin Altan Düzyatan
3)Mehmet Günsür (ocak ayında m.y'den arılacakmış)

Tuba için istediğim partnerlerden biri olur umarım Murat Ünalmış konusunda yorum yapamıyorum şuan ama öyle bir durum olursada Murat Ünalmış Yer Gök Aşk'ın ilk sezondaki halinde olsun bıyıklı yada sakallı istemem :D
1)Timuçin Esen
2)Engin Altan Düzyatan
3 ismi de yakıştıramıyorum nedense. Murat Ünalmış'ın bende bıyıklı halini pek sevmiyorum ama biraz kirli sakal iyi olabilir bence. :)

1)Timuçin Esen
2)Engin Altan Düzyatan
mehmet günsur küçük durur tubanun yanında yakışmaz bence :D

Haluk Bilginer var bu dizi reytingi unuttsun)) adam ezele geldi dizi batti)))

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy