Halka Soruldu;Kurtlar Vadisini İzliyormusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
http://www.facebook.com/pages/Çoban-Yildizi-Casting-Ajans-yalçın/529391473740763?fref=ts
@takas @çocuklarduymasın

- - - Ekleme - - -

1.20`de anlaşılıyor zorla söylettikleri. En belirgin noktası da 1.25`te belli oluyor zorla söylettiklerinin. :D

Bir az dikkat ederseniz anlayacaksınız.

Dipnot: Tesadüfen de dizide oynayan herkesin üzerinde fotoğraf varmış. Perwoll reklamındaki gibi hemen çıkarıverdiler resimi. :D

Hangi Vadici Vadi'de oynayıp da resmini cüzdanında taşımaz? :D

Adamlar resimleri cüzdanında taşıyo :D Fark-ı vadi!

- - - Ekleme - - -

Adamlar resimleri cüzdanında taşıyo :D Fark-ı vadi!

tabi aga ya onun havası çok farklıdır :D

1.20`de anlaşılıyor zorla söylettikleri. En belirgin noktası da 1.25`te belli oluyor zorla söylettiklerinin. :D

Bir az dikkat ederseniz anlayacaksınız.

Dipnot: Tesadüfen de dizide oynayan herkesin üzerinde fotoğraf varmış. Perwoll reklamındaki gibi hemen çıkarıverdiler resimi. :D

iyi hatta süper benzetme :F:F

eski tat kalsa keşke.. ya şu diziyi hala eski senaryoya getirebilirler. halkta bunu istiyorken neden yapmıyorlar anlam veremiyorum

ben şuanki bölümleri unutmaya razıyım yeterki çakır memati felan girsin diziye izleyelim yeni bölüm olarak :D

eski tat kalsa keşke.. ya şu diziyi hala eski senaryoya getirebilirler. halkta bunu istiyorken neden yapmıyorlar anlam veremiyorum

ben şuanki bölümleri unutmaya razıyım yeterki çakır memati felan girsin diziye izleyelim yeni bölüm olarak :D
naaptın aga o kadar da değil :D bence bu sezon yani 10.sezonuyla vadi yeniden coştu harika bölümler

çekimler daha çok beykoz anadolu hisarı civarlarında çekiliyor ben bikere çekimlere gittim hakanın öldüğü bölümdü iskender büyüğün denizden roketle vurduğu sahneydi

resim çektin mi abi ben gitsem resim çektirmeden gelmem :D

resim çektin mi abi ben gitsem resim çektirmeden gelmem :D

çektim tabi abdülheyle nerdeyse 1 saatte yakın muhabbet ettik çok iyi bir insan bizle sanki arkadaşı gibi ayakta sohbet etmişti prodüksiyon amiri mevlana yördemin vasıtasıyla beykozdaki polis evinde çekimler olmuştu .o kadar ilgililer ki isterseniz sizi bulunduğunuz yerden alalım dediler yemek ısmarlamak isteiler bol çay kahve harika birgündü