Halka Önümüzdeki Hafta Yok!

Burası zaten Halka'nın konusuymuş gerçı, sırıtmaz buyüzden :A Bir an Çukur konusundayız sandım :A bildirimlere bakıp cevaplarken çok dikkat etmiyorum hangi konuda olduğuma :F

Sana ilk cevabı yazarken ben de Halka'nın konusunda olduğumuzu fark etmemiştim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben de aynı durumdayım. :A Aklımdan çıkmıyor ki bölüm ve dizi. Konuşmadan edemiyorum. :A
Dizi aklımızıda kalbimizide çaldı. Aşk böyle bir şey galiba, tutulduk Halka'ya ve üzgünüm Enes, aşk acısını yaşayacaksın artık. Halka o acıyı yaşatacak bitiği zaman :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ben o acıyı 2013'te yaşamıştım zaten... Bu olursa 2019 versiyonu olur. :A
Ozaman tecrübelisin, benim için ilk olacak ama böyle bir efsanenin acısını çekmekte bir şereftir :A Dizinin konusunda belirttiğin gibi 'Sonuna kadar' diyoruz ?

• Harika
Reactions: MEnes
Dizi şu şekilde ?çökeceğine, reyting olarak çöksün daha iyi :A
Yeni izledim bu kısmı, başta önyargıyla yaklaşmadım ve mantıklı şeyler bulmaya çalıştım. Dizi galiba genelde mahalle insanları ve kenetleme üzerineyse ben o silahlılara karşı sopalı insanları bir yerde anlayışla karşılarım. Hani mahalleli herşeye rağmen birbirini korumak için yaşlısı genci bir araya gelmişler. O tekerlek içinde olan adamı bile normal karşıladım, davula gelmiş adamı bile (çoşku veriyor ve destek veriyor bir nevi) ama yeni detaylar gördükçe gülmemek elde değildi. 6. dakikaya kadar olabilir olabilir dedim ama 6. dakikadan sonra öne atlayan gence kurşun geliyor ve kan gibi buharlı birşey görünüp yere düşünce hiç birşey yok giyside, sonra 2 genç daha öyle. Çukur gibi bir diziye, Ay yapım gibi bir yapıma hiç yakışmadı bu sahneler. Daha @Sherlock geçen yönetmeni bile övmüştü Halka mevzusunda @MEnes ile konuşunca. Dün Halka'da efsane bir bölümden sonra bu kısmı izleyince daha fazla yorum yapasım gelmiyor ama baya güldüm. Hangi detay daha saçma seçmesi zor :F
Battal Gazi'de Cüneyt Arkın duvara hoplayıp ordan 10 kişinin üstüne atlayinca hepsi aynı anda öldüğünde o sahne hep saçma gelirdi. Daha kötüsü geldi maalesef :( ve bu sahneye rağmen hâla izlenip 3. sezon olacak olması 😱 @Arslan Bey ne çok övüp bu diziyi izlemem için beni zorlamıştı :A iyikide hiç bulaşmamışım. Zaten sezon finalinden sonra hevesim kaçmıştı.
@MasacRE @denizz19 @xemrexxx
İzlesen Roman yazican galiba😱

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İzlesen Roman yazican galiba😱
Terziyi deminden beri ayarlayamadım buraya :A Belanı Terziden bul :A
760992359_780x439.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx