Halkın değil de reklamcıların demek daha doğru olur.
halk bu reklamalrı izleyip olumlu sonuç vermese reklamcılar nedne işlerini riske atıp bu dizileri seçsin
Halkın değil de reklamcıların demek daha doğru olur.
halk bu reklamalrı izleyip olumlu sonuç vermese reklamcılar nedne işlerini riske atıp bu dizileri seçsin
önem vermeleri ile açıklanamaz bu iş ab grubu geliri iyi-eğitimli kesim olarak bilinir ama reklamalra baktığımızda herkesi ilgilendiren reklamlar var arka sokakalr 7-8 yıldır devam ediyor neden kek reklamında as dan değil de initkamdan oyuncu oynuyor
Reklamcıların A/B grubuna daha çok önem verdikleri bilinen bir gerçek zaten. Bu durumda A/B grubunun favori isimleriyle çalışmaları son derece normal. Bunun sebebi ürünlerine A/B grubundan daha çok ilgi gösteren olması.
Muhteşem'le İntikam eridikçe senin bu köşe yazısı açma çırpınışlarını seviyorum ya. ))
Tamam tamam yorma kendini en büyük a/b dizileri en büyük muhteşem. )))
Hazır gıda tüketimi A/B grubunda daha fazla.önem vermeleri ile açıklanamaz bu iş ab grubu geliri iyi-eğitimli kesim olarak bilinir ama reklamalra baktığımızda herkesi ilgilendiren reklamlar var arka sokakalr 7-8 yıldır devam ediyor neden kek reklamında as dan değil de initkamdan oyuncu oynuyor
Hazır gıda tüketimi A/B grubunda daha fazla.
genel yarfgıdan bahsetmiyor konuHalkın tercihi A/B mi?
Halk = Total
A/B = Elit kesim
Farkındayım
Farkındayım ama umursamadım :
Konu o kadar saçmaki ben de "Bari başlıkla ilgili yorum yazayım." dedim.
teşekkürler birilerinin inkar etmersi artık yüzde yüz doğru olduğu anlamına geliyor fazla takmamak gerekAdam emek vermiş yazmiş çizmiş bi emeğe saygınız olsun.Eline sağlık diyin.Adamlar cocuklari bile AB dizilerinden alıyor siz ne diyorsunuz? Hani siz diyorsunuz ya "en iyi çocuk oyuncu kim?" diye sorulduğunda verilen cevap olarak KVp'de bi kız varmiş onu söyluyorsunuz.Totali'in en çok izlenen dizisinin çocugu neden oynamıyor reklamlarda?
Reklamlar her kesimi etkilediği için buna ister total diyin ister AB ama reklamlar Ab dizilerinden cıkıyor.Son olarak 20 dk'daki çocuk.Hatta Tayin-Pekmez reklamındaki oğlanda Küçük Nazif (Karadayı).
Eline sağlık hacı
Birazdan anlayacaksın(ız)..teşekkürler o avatar ne öyle
Birazdan anlayacaksın(ız)..
Bişi olcak.anlamı mı o yoksa birazdan biş imi oalcak