YS Halkın Polisi Sezon Finali Yapacak

Hazirana kadar bakarım ondan sonra Eylüle kadar bakmayacağım pompy. :F
şimdi çiğdemde yok zaten kimse bakmıyor reytin 0 çeker ne yapıyım hazirandan sonra rahat yazabiliyorum bodrum bana hava veriyor her zaman dizimedya banlı @gözlemci tatilde sınıf arkadaşlarımdan bu adalet peşindeyle ilgili bilgi toplucam @Harunnn60 yazını bir tatille geçirirdimde

@Harunnn60 15 temmuz korkusu haziranda bitirmek oyüzden korkuyorum

Son düzenleme:
Yazın ortasında sezon finali çok geç olmaz mı :A

Yeni sezon ne zaman peki :D
Arka sokaklar 14 temmuzda sezon finali yapıcak ben 1 hafta önce yapardımda bir gün sonrası 15 temmuz olduğu için korktum işte en son erken başlattım halkın Polisi 31 temmuzda başlattım bayramda ara verdim sebep şu darbe girişimi budefa Arka sokaklardan 1 hafta sonra olucak

@Bully sebep 179.Bölüm

Arka sokaklar 14 temmuzda sezon finali yapıcak ben 1 hafta önce yapardımda bir gün sonrası 15 temmuz olduğu için korktum işte en son erken başlattım halkın Polisi 31 temmuzda başlattım bayramda ara verdim sebep şu darbe girişimi budefa Arka sokaklardan 1 hafta sonra olucak

@Bully sebep 179.Bölüm
Noldu 179.bölümde :A

Noldu 179.bölümde :A
Osmanlıydı konu diziyi Osmanlı polisiyesine çevirecektim soylular darbeye girişimi yapıyor ekip önlemeye çalışıyor ama hepsi saldırıya uğruyor 30 haziranda bu bölüm bide @Bully bende şaşırdım ama yeni sezon başlangıcında önlendi @Harunnn60 neden erken başlattın diye kızdı

Halkın Polisinde sezon finalinde Hande ve volkan yaşıyacakmı doktor esraya ne olacak
Ekibe büyük bir dehşet plan düşünen can küçük ve mafya çetesi neler planlıcak
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @destere @ömer karataş
Halkın Polisi 240.bölümüyle 20 temmuzda sezon finali Heyecanlı bölümüyle bol bol aksiyon ve süprizli bölümleriyle sezon finali yapıcak @Çiğdem- @ömer karataş

Halkın Polisinde Ekibe şok Saldırı gizemli bir patlama nerde olduğu belli değil kim tarafından düzenlendi belli değil iki yerde birisi emniyet binası birisi hastahane binası ama bomba binanın neresinde patladı belli değil kimin saldırdığıda @Çiğdem- @eskici son sahne böyle 240.bölümün son sahnesi böyle @Çiğdem- @eskici

@vadikızı

Son düzenleme: