Arka sokaklara göre gidiyorum Sihirli hayatlar tatile giremiyor reytingini bilmek için ama şu anda ortada çiğdemde yok o sıkıntı @Harunnn60Çok geç değil mi ya.
Arka sokaklara göre gidiyorum Sihirli hayatlar tatile giremiyor reytingini bilmek için ama şu anda ortada çiğdemde yok o sıkıntı @Harunnn60Çok geç değil mi ya.
Yine protesto yapabilirim dizilerine.Arka sokaklara göre gidiyorum Sihirli hayatlar tatile giremiyor reytingini bilmek için ama şu anda ortada çiğdemde yok o sıkıntı @Harunnn60
Arka sokakların uyarlaması olduğu için 2013 ten beri varBu dizi neden bitmiyor ya kaç sezon oldu.![]()
Fenerbahçe maçları için ön elemeye kalırsak şampiyonlar liginde zaten her türlü ihtiyacım lig ağustosta başlıyorYine protesto yapabilirim dizilerine.Geçen sene ki gibi.
![]()
Hazirana kadar bakarım ondan sonra Eylüle kadar bakmayacağım pompy.Arka sokakların uyarlaması olduğu için 2013 ten beri var
Fenerbahçe maçları için ön elemeye kalırsak şampiyonlar liginde zaten her türlü ihtiyacım lig ağustosta başlıyor
şimdi çiğdemde yok zaten kimse bakmıyor reytin 0 çeker ne yapıyım hazirandan sonra rahat yazabiliyorum bodrum bana hava veriyor her zaman dizimedya banlı @gözlemci tatilde sınıf arkadaşlarımdan bu adalet peşindeyle ilgili bilgi toplucam @Harunnn60 yazını bir tatille geçirirdimdeHazirana kadar bakarım ondan sonra Eylüle kadar bakmayacağım pompy.![]()
Yazın ortasında sezon finali çok geç olmaz mı
Arka sokaklar 14 temmuzda sezon finali yapıcak ben 1 hafta önce yapardımda bir gün sonrası 15 temmuz olduğu için korktum işte en son erken başlattım halkın Polisi 31 temmuzda başlattım bayramda ara verdim sebep şu darbe girişimi budefa Arka sokaklardan 1 hafta sonra olucakYazın ortasında sezon finali çok geç olmaz mı
Yeni sezon ne zaman peki![]()
Noldu 179.bölümdeArka sokaklar 14 temmuzda sezon finali yapıcak ben 1 hafta önce yapardımda bir gün sonrası 15 temmuz olduğu için korktum işte en son erken başlattım halkın Polisi 31 temmuzda başlattım bayramda ara verdim sebep şu darbe girişimi budefa Arka sokaklardan 1 hafta sonra olucak
@Bully sebep 179.Bölüm
Osmanlıydı konu diziyi Osmanlı polisiyesine çevirecektim soylular darbeye girişimi yapıyor ekip önlemeye çalışıyor ama hepsi saldırıya uğruyor 30 haziranda bu bölüm bide @Bully bende şaşırdım ama yeni sezon başlangıcında önlendi @Harunnn60 neden erken başlattın diye kızdıNoldu 179.bölümde![]()