Halkın Polisi Sezon Finali (Yılbaşı Özel)

tam anlayamadımki ayoll kim diyor kötülüyorsun diye
polat şaşmaz maskeli fedai diyor @eskici yanlışı görüp söylüyor ama polat şaşmaz ve maskeli fedai yanlışı doğru doğruyu yanlış zannediyor zaten ülke dinle yönetilebilse Osmanlı olurdu ben dizimde laikliği savunuyorum biraz örtmeye başladım üstünü ohalden dolayı @Çiğdem- @eskici

boşver sen cnm uyma kimseye sen bizim yorumumuzu dikkate al sadece

@xemrexxx cabuk gel ve reyizin senaryosunu oku
gelmez o hiç @sokak sanatini etiketledim oda gelmez hepsine saçma sapan dedi tamam başlangıcı fena oldu 7 dizi yazdım kanal zamanı atacanı kışkırttı sihirli annemi tven alıcaktı atacano kışkırtıp vazgeçirdi griffine gidecekti revan stajdaydı @eskici

hastayım çünkü sen nediyorsun uzaydan dünyaya kafa düşmesine bunların altında kadın var yonca ve ceydada torpilli polis akli dengesi bozuk bir polis babası iç işler bürokratı
Gecmis olsun reyiz
ne diyim bilemiyorum uzayda kafa düsmesi cok garip bir durum yine karisik olaylar dönüyor pek cözemedim
kadin derdi neymis böyle bir sey yapmis

Gecmis olsun reyiz
ne diyim bilemiyorum uzayda kafa düsmesi cok garip bir durum yine karisik olaylar dönüyor pek cözemedim
kadin derdi neymis böyle bir sey yapmis
eşini ekip hapse attırdı kadının eli uzaya bile ulaşıyor Ali ozan müdür ve rıza müdür aynı yerde çifte baskın

@xemrexxx gel bir yorum at allah aşkına 200. bölüm şerefine sen gelirsen @sokak sanati da gelir

Son düzenleme:
201.Bölüm fragmanı yeni transfer
Ali sunal murat komiser naz elmas nazlı komiser
Süleymaniye camide cinayet naziften tuzak @Çiğdem- @Harunnn60 @destere @beyazsoy uzaydan Molotof kokteyi uzaydan yangın topu geliyor şeklinde geliyor futbol topuyla

Halkın polisi 201.Bölümüyle ya Ocak başı ya Ocak sonu sezona merhaba diyecek Ekip Yıl başında Pastadan çıkan canlı bombadan kurtuldumu Taksimdeki silahlı saldırıda kurtulacakkmı Emniyet müdürünün sevgilisi ve sevgilisinin arkadaşları
Yoksa ekibe dördüz dertmi geliyor Bunu yapan Bodrumdan Birisimi Ali ozan müdür tanıyormu Ve güvendiği güç bürokrasi Cevherin ikiz kardeşi Nizamettinin işi yarım kalırsa iş Adam gider Beşiktaşın stadını basıp ordan Dolmabahçeye saldırmak yeni hedefi bakalım
hırsız öldümü sadece hırsızmı öldü acaba ekipten ölen varmı @MayısKralı @Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi