pastanın içinde ne çıktı dansöz yerine canlı bomba çıktıharika olmuş pompy
dalya olduğu her halinden belli heyecan daha bir yüksek geldi bana ..
pastanın içinde ne çıktı dansöz yerine canlı bomba çıktıharika olmuş pompy
dalya olduğu her halinden belli heyecan daha bir yüksek geldi bana ..
Sinavlar önemli tabi reyiz onlari hallet sonra buna devam edersinbütünlemeye kalmazsam 10 ocakta
evet hiç tahmin etmiyordum bayağı sürpriz oldupastanın içinde ne çıktı dansöz yerine canlı bomba çıktı
konu nasıl akıcı değilmi senceSinavlar önemli tabi reyiz onlari hallet sonra buna devam edersin
Konu cok iyi hep degisik olaylar görüyoruz bu bölüm iyi reytingleri hakediyor biraz sohbet edelim de konuyu ucuralim reyize bir kiyak gecmis oluruz 200.bölüme özelevet hiç tahmin etmiyordum bayağı sürpriz oldu
birde şangay birliğinin işe dahil olması olayları bayağı sarsıyor tabi ..
konu nasıl akıcı değilmi sence
ben çok akıcı buldum
Konu cok iyi hep degisik olaylar görüyoruz bu bölüm iyi reytingleri hakediyor biraz sohbet edelim de konuyu ucuralim reyize bir kiyak gecmis oluruz 200.bölüme özelevet hiç tahmin etmiyordum bayağı sürpriz oldu
birde şangay birliğinin işe dahil olması olayları bayağı sarsıyor tabi ..
konu nasıl akıcı değilmi sence
ben çok akıcı buldum
pompy nin yerleştirdiği bombalarla konu zaten uçmuş! konuyu daha fazla uçurmamız imkansızKonu cok iyi hep degisik olaylar görüyoruz bu bölüm iyi reytingleri hakediyor biraz sohbet edelim de konuyu ucuralim reyize bir kiyak gecmis oluruz 200.bölüme özel
Konu cok iyi hep degisik olaylar görüyoruz bu bölüm iyi reytingleri hakediyor biraz sohbet edelim de konuyu ucuralim reyize bir kiyak gecmis oluruz 200.bölüme özel
Sarkim gayet güzel begeneceksin bence bunu birazdan paylasacam beklepompy nin yerleştirdiği bombalarla konu zaten uçmuş! konuyu daha fazla uçurmamız imkansız
ama bu haftaki yarışacağın pis şarkıyı yorumlayabiliriz
pasta olayına nediyorsun ve sonlarda olanlara Zeliha rehin alınıp tecavüz edildiSarkim gayet güzel begeneceksin bence bunu birazdan paylasacam bekle
Daha okumadim reyiz yarin okurum Zeliha Hüsnü nün kizi mipasta olayına nediyorsun ve sonlarda olanlara Zeliha rehin alınıp tecavüz edildi
evet bence şimdi oku yarın adalet peşindeyi yayınlıcam eve gelinceDaha okumadim reyiz yarin okurum Zeliha Hüsnü nün kizi mi
200.bölümün serefine daha cok güzellikler yapacagiz sana reyiz merak etme yarin öbür gün hep devam edecez yani bence sen Adalet Pesindeyi yarin yayinlama bosver daha sonra yayinlarsin bu dizinin 200.bölümü varken baska dizi yayinlanmamalievet bence şimdi oku yarın adalet peşindeyi yayınlıcam eve gelince
200. bölümün şerefine şimdi okuyup yorum atsan @eskici
Sıkıntı onuda sezon finali yapıcam200.bölümün serefine daha cok güzellikler yapacagiz sana reyiz merak etme yarin öbür gün hep devam edecez yani bence sen Adalet Pesindeyi yarin yayinlama bosver daha sonra yayinlarsin bu dizinin 200.bölümü varken baska dizi yayinlanmamali
Olsun reyiz o simdilik cok önemli degil zaten önemli olan bu dizi 200 bölüm olmus sonucta bir ayricaligi var yaniSıkıntı onuda sezon finali yapıcam
30 Kasımda cumartesi yayınlarım
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Perşembe maçı seyredicemOlsun reyiz o simdilik cok önemli degil zaten önemli olan bu dizi 200 bölüm olmus sonucta bir ayricaligi var yani
Gece okuyacagim reyiz sen bu aralar baskalarindan yorum al mesela @Çiğdem- den söyle ona 1 yorum atip kacmasin biraz fazla yorum yapsin konuya
onun dizisi var eşkıya @Harunnn60 yapardı o yapmıyorGece okuyacagim reyiz sen bu aralar baskalarindan yorum al mesela @Çiğdem- den söyle ona 1 yorum atip kacmasin biraz fazla yorum yapsin konuya
tam anlayamadımki ayoll kim diyor kötülüyorsun diye@Çiğdem- nediyorsun acaba acaba sebep neki diyecemki ben biliyorum o şahmat dizisini hitlerde geçince sihirli anneme ve gündem bölümüyle @Çiğdem- ve peri ihtilali ben devlet, kötülüyormuşum diye vadiciler boykot etti eskiden yatutarsada bakardı onuda vadiciler sıktı @destere sebep birisini kutsal zannedip tapmaları yanlış yasaya bile taptılar @Çiğdem- @destere @eskici bürokrasiden bahsediyorum @sürgünüm @Çiğdem-