Halkın Polisi Sezon Finali (Yılbaşı Özel)

evet hiç tahmin etmiyordum bayağı sürpriz oldu

birde şangay birliğinin işe dahil olması olayları bayağı sarsıyor tabi ..

konu nasıl akıcı değilmi sence
ben çok akıcı buldum
Konu cok iyi hep degisik olaylar görüyoruz :D bu bölüm iyi reytingleri hakediyor biraz sohbet edelim de konuyu ucuralim reyize bir kiyak gecmis oluruz 200.bölüme özel :A

evet hiç tahmin etmiyordum bayağı sürpriz oldu

birde şangay birliğinin işe dahil olması olayları bayağı sarsıyor tabi ..

konu nasıl akıcı değilmi sence
ben çok akıcı buldum
Konu cok iyi hep degisik olaylar görüyoruz :D bu bölüm iyi reytingleri hakediyor biraz sohbet edelim de konuyu ucuralim reyize bir kiyak gecmis oluruz 200.bölüme özel :A

pompy nin yerleştirdiği bombalarla konu zaten uçmuş! konuyu daha fazla uçurmamız imkansız :)
ama bu haftaki yarışacağın pis şarkıyı yorumlayabiliriz :)

evet bence şimdi oku yarın adalet peşindeyi yayınlıcam eve gelince

200. bölümün şerefine şimdi okuyup yorum atsan @eskici
200.bölümün serefine daha cok güzellikler yapacagiz sana reyiz merak etme yarin öbür gün hep devam edecez yani :A bence sen Adalet Pesindeyi yarin yayinlama bosver daha sonra yayinlarsin bu dizinin 200.bölümü varken baska dizi yayinlanmamali :D

200.bölümün serefine daha cok güzellikler yapacagiz sana reyiz merak etme yarin öbür gün hep devam edecez yani :A bence sen Adalet Pesindeyi yarin yayinlama bosver daha sonra yayinlarsin bu dizinin 200.bölümü varken baska dizi yayinlanmamali :D
Sıkıntı onuda sezon finali yapıcam
30 Kasımda cumartesi yayınlarım

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı onuda sezon finali yapıcam
30 Kasımda cumartesi yayınlarım

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsun reyiz o simdilik cok önemli degil zaten önemli olan bu dizi 200 bölüm olmus sonucta bir ayricaligi var yani :D

@Çiğdem- nediyorsun acaba acaba sebep neki diyecemki ben biliyorum o şahmat dizisini hitlerde geçince sihirli anneme ve gündem bölümüyle @Çiğdem- ve peri ihtilali ben devlet, kötülüyormuşum diye vadiciler boykot etti eskiden yatutarsada bakardı onuda vadiciler sıktı @destere sebep birisini kutsal zannedip tapmaları yanlış yasaya bile taptılar @Çiğdem- @destere @eskici bürokrasiden bahsediyorum @sürgünüm @Çiğdem- ben buyüzden boykot yedim

@Çiğdem- nediyorsun acaba acaba sebep neki diyecemki ben biliyorum o şahmat dizisini hitlerde geçince sihirli anneme ve gündem bölümüyle @Çiğdem- ve peri ihtilali ben devlet, kötülüyormuşum diye vadiciler boykot etti eskiden yatutarsada bakardı onuda vadiciler sıktı @destere sebep birisini kutsal zannedip tapmaları yanlış yasaya bile taptılar @Çiğdem- @destere @eskici bürokrasiden bahsediyorum @sürgünüm @Çiğdem-
tam anlayamadımki ayoll kim diyor kötülüyorsun diye :F