Halkın Polisi 96.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 2 18.2%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

• 6

Oy: 2 18.2%
  • 7

Oy: 1 9.1%
  • 8

• 9

Oy: 1 9.1%
  • 10

Oy: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
@-potterhead- @Yiğitt @*YıldırıM* @Bully

Halkın Polisine yeni iki karakter Şebnem olgun ve umut pilavcı Kız tv nin sahibi ve ve Pensilvanya tv nin sahibi umut pilavcı Edison tv ve Edison yayın denetleme kurumu
Rıza baba ve ekibinin Ailelerinden okulda izin verilen protesto yelizin yeni evlendiği milli eğitim bürokratlarından ilhan sezer süreç diye ekibe uzak durun der. Müşteşar ama ekip hayır diyince rıza amirin kızı açığa alınır ve okul mühürlenir ve Mehmetcanların okulun bahçesini yıkıp saray yapmak. artık heyecan ve bomba gibi bölümleriyle yeni gününde her perşembe günü favoriforumumda
@Çiğdem- @gözlemci @destere @Bully @Yiğitt @dizimedya @kvp-medya @sokak sanati @ @potterhead @vadikızı @cookies @Harunnn60

Son düzenleme:
97.Bölüm ikinci fragman
zayit fuhuş çetesinin patronu Gürkanda eski polis fuhuştan açığa alınan polis ve Nihat
Onların peşinde olan Ahlak şubeye kız vermişler ve o fuhuş çetesindeki üç gelinin arkadaşları bomba koyar
bu konuda bide Çiğdem mesutun peşindedir Tekinin arkadaşları Çiğdemin verdiği parayla ve ıssız bir sokakta servise ateş açar servis denize düşer işler iyicesine karışmıştır
Hüsnü ve mesut büyük şoka uğratıcak tramvalar bekliyor Onurada kötü bir süpriz daha
Çağatay Eceyi nişanlıyken aldatır ve Eceden af etmesini ister ama kabul etmez ama Onura takar ve Onurun alışveriş yaptığı bakkala bomba koyar
Rıza ne çekti bu onur yazık bu onura
hEYECAN VE bomba gibi bölümüyle Çarşamba günü favoriforumumda @Çiğdem @Cengo @kvp-medya @xemrexxx @vadikızı @destere @kvp-medya @Harunnn60 @cookies

@Çiğdem-

97.Bölüm ikinci fragman
zayit fuhuş çetesinin patronu Gürkanda eski polis fuhuştan açığa alınan polis ve Nihat
Onların peşinde olan Ahlak şubeye kız vermişler ve o fuhuş çetesindeki üç gelinin arkadaşları bomba koyar
bu konuda bide Çiğdem mesutun peşindedir Tekinin arkadaşları Çiğdemin verdiği parayla ve ıssız bir sokakta servise ateş açar servis denize düşer işler iyicesine karışmıştır
Hüsnü ve mesut büyük şoka uğratıcak tramvalar bekliyor Onurada kötü bir süpriz daha
Çağatay Eceyi nişanlıyken aldatır ve Eceden af etmesini ister ama kabul etmez ama Onura takar ve Onurun alışveriş yaptığı bakkala bomba koyar
Rıza ne çekti bu onur yazık bu onura
hEYECAN VE bomba gibi bölümüyle Çarşamba günü favoriforumumda @Çiğdem @Cengo @kvp-medya @xemrexxx @vadikızı @destere @kvp-medya @Harunnn60 @cookies

@Çiğdem-
dileklerimiz ve halkın polisi dizisi tıpatıp aynı , bu şekilde giderse 3 vericem pompy :)

@Harunnn60 dramı şiirle yapayım dedim olmadi
dileklerimizi ben nasıl sonunculuktan kurtarcam
dileklerimiz dizisinde dilek küresi kırılmıştı @beyazsoy da demişti hatta yani diziyi kendi elinle hemen bitirdin ayrıca forumda kaç yıldır polisiye tarzı yazıyorusn biraz drama yaz birde öyle dene insanlar aynı polisiye hikayelerinden bıktı sürekli ali ozan diye bir karakter hırsız kovalıyor senin bütün dizilerinde :)

dileklerimiz dizisinde dilek küresi kırılmıştı @beyazsoy da demişti hatta yani diziyi kendi elinle hemen bitirdin ayrıca forumda kaç yıldır polisiye tarzı yazıyorusn biraz drama yaz birde öyle dene insanlar aynı polisiye hikayelerinden bıktı sürekli ali ozan diye bir karakter hırsız kovalıyor senin bütün dizilerinde :)
Benim seyrettim diğer dizide polisiye ye bağladı yani küçük ağa ufuk adını ordan esinlendim

@Harunnn60

Benim seyrettim diğer dizide polisiye ye bağladı yani küçük ağa ufuk adını ordan esinlendim

@Harunnn60
hayırlısı bakalım, 100.bölüme özel birşeyler yaparsın artık :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking