orası şiir mesutun söylediği şiir esmayaher yerini kurtçuklar bakteriler kemirirkomedi ya,6 verdim sırf bu cümle için,
birazda hızlı okudum ama çok karışık olmuş
orası şiir mesutun söylediği şiir esmayaher yerini kurtçuklar bakteriler kemirirkomedi ya,6 verdim sırf bu cümle için,
birazda hızlı okudum ama çok karışık olmuş
dileklerimiz ve halkın polisi dizisi tıpatıp aynı , bu şekilde giderse 3 vericem pompy97.Bölüm ikinci fragman
zayit fuhuş çetesinin patronu Gürkanda eski polis fuhuştan açığa alınan polis ve Nihat
Onların peşinde olan Ahlak şubeye kız vermişler ve o fuhuş çetesindeki üç gelinin arkadaşları bomba koyar
bu konuda bide Çiğdem mesutun peşindedir Tekinin arkadaşları Çiğdemin verdiği parayla ve ıssız bir sokakta servise ateş açar servis denize düşer işler iyicesine karışmıştır
Hüsnü ve mesut büyük şoka uğratıcak tramvalar bekliyor Onurada kötü bir süpriz daha
Çağatay Eceyi nişanlıyken aldatır ve Eceden af etmesini ister ama kabul etmez ama Onura takar ve Onurun alışveriş yaptığı bakkala bomba koyar
Rıza ne çekti bu onur yazık bu onura
hEYECAN VE bomba gibi bölümüyle Çarşamba günü favoriforumumda @Çiğdem @Cengo @kvp-medya @xemrexxx @vadikızı @destere @kvp-medya @Harunnn60 @cookies
@Çiğdem-
dileklerimiz dizisinde dilek küresi kırılmıştı @beyazsoy da demişti hatta yani diziyi kendi elinle hemen bitirdin ayrıca forumda kaç yıldır polisiye tarzı yazıyorusn biraz drama yaz birde öyle dene insanlar aynı polisiye hikayelerinden bıktı sürekli ali ozan diye bir karakter hırsız kovalıyor senin bütün dizilerinde@Harunnn60 dramı şiirle yapayım dedim olmadi
dileklerimizi ben nasıl sonunculuktan kurtarcam
hayırlısı bakalım, 100.bölüme özel birşeyler yaparsın artıkdileklerimiz dizisinde dilek küresi kırılmıştı @beyazsoy da demişti hatta yani diziyi kendi elinle hemen bitirdin ayrıca forumda kaç yıldır polisiye tarzı yazıyorusn biraz drama yaz birde öyle dene insanlar aynı polisiye hikayelerinden bıktı sürekli ali ozan diye bir karakter hırsız kovalıyor senin bütün dizilerinde
Benim seyrettim diğer dizide polisiye ye bağladı yani küçük ağa ufuk adını ordan esinlendim
@Harunnn60