Halkın Polisi 95.Bölüm

Puanınız

• 3

Oy: 2 14.3%
  • 4

Oy: 1 7.1%
  • 5

Oy: 2 14.3%
  • 6

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 8

• 9

Oy: 3 21.4%
  • 10

Oy: 6 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,368
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Pompy Yapım Gururla sunar

1561782_n.jpg

Konuk oyuncu
@vadikızı hülya alemdar
Gülşen Gülyat şenuta
Meryem uzerli kötü polis Julide özerus
Küçük gelin Çiğdem
Yiğit Çiğdemin beşikkertmesi
Emre terör örgütü başkanı başkanı
ozan Güven Cengiz çetinoğlu
Onur alp sancaktar baran yalçın
95.Bölüm
Ekibe şok
Rıza amir yakaladınızmı Küçük gelin Çiğdemi Alper ve ipek berhamoğlu ve şiddet uygalayan mustafa berhamoğlu sarhoştan boşanırım der. Mustafa o zaman hele bir dava et öldürürüm seni arkam sağlam benim. Hemen babasına söyler erkekler meclisi toplanır kararı infazdır. Hemen evinden adliyeye doğru yola çıkmasıyla başlayan takip eder bir emniyet müdürü tarafından ve hemen pusu kurar adamları.

Sahne 2
Adliyede yangın olayına giden ekip Ölen birisiyle karşılaşan Rıza amirin ekibi dosyada yazanın Polis değiştirir doğal gaz der. Rıza baba inanmaz hemen olay yeri ekibine verir ama o dosyayı hazırlar
.
Sahne 3
Emniyet Müdürü Mustafa yandık ekibin başında olan Rıza amir vardır Uçurumdan düşen mesut hüsnü ve Alinin durumu iyidir Arda hala bulunamamıştır Ardayı bulan bir balıkçı onu sağlık ocağına götüren hemen polise haber verir.

Sahne 4
Ardayı bulan Yasemin Tekin metin tunç hep beraber gider Avukat Alper hastahanedir Avukat arkadaşları üzülür
.
sahne 5
Ekip tam baskın yapar babasına adı Ersin yüksel. ama o sırada emniyet müdürleri gizlice maske takıp asayişe saldırır o dosyayı çalan Mahmut ve emniyeti hem yakar hemde bomba patlatır Dosyayıda çöpe atıp yakar ıssız bir sokakta

Sahne 6
Arif müdür tutuklanır ve Rıza amir açığa alınır
.
Sahne 6
Hülya Alemdar buraya kadar mesleğini satan adam Rıza öyle bir şey yok Hülya zenginleri korudunuz Rıza ne Hülya herşey bu kasette bitti her şey yaşamın sona erdi Ekibinide yanına yollayacam.

Sahne 7
Emre ve Çiğdem Arda ve yaseminin olduğu yeri bulur ve sağlık ocağına bomba bağlar Mesutun eski sevgililerinin sevgilileri Emre ve çiğdeme yardım eder ve korumada olan buket yaren seyran Ece özgüroğlu Ece özgüroğlu gazetecidir. seyran solist yaren barmen buket veteriner
.
Sahne 8
Sağlık ocağında patlıyan bomba Ekibin hepsini sıkıştıran Hülya Alemdar kendal şeytanoğlu Onurun babasının cenazesinde ve barana söyleyecekten arabasına bomba bağlanır Ecenin evini yakar Deniz Vurularak uçurumdan düşer Cengiz ise Hüsnüyü feribotu patlatır Mesutu yakarlar Murat ve leyla arkadaşlarının düğününde roketatarla patlatılır Muzo komiser ve Engin başkomiser Fatihle cereni okuldan almaya giderken Okula silahlı saldırı aynısı muzo ve emginde ateşlerin arasında kalır Elif ve sinan ve Ali devriyedeyken bir ihbar gelir Rıza babanın kızının okulu oradada gaz bombasıyla vurulur ve bezbol sopalarıyla dövülüp arabaya koyup yakar. Cemal sultangazide Enisi fırına koyar ve pişirmeye başlar
.
Sahne 9
Arif müdür ve şöförüyle beraber gülyat şenutanın hamlesiyle vurulur
Julide özerus Baranı kullanıp herkesi mahaf edicem aynen hürrem gibi.
95.bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @xemrexxx @sokak sanati @beyazsoy @papuleoo @Harunnn60 @cookies @Yiğitt @sürgünüm @destere @vadikızı @dizimedya @destere @kvp-medya

Son düzenleme:
@pompy ne güzel düzenli ve iyi yazıyordun.
Bu yazı ve düzeni hiç beğenmedim.

Noktalama işaretleri koymamışsın ve cümleyi anlamak için bir daha okudum karışık olmuş.

Enisi fırına verip pişirmişsin oh ne ala. :F Güldürdü orası. :D
Bölüm fena olmamış normalde sana 8-9 yada 10 veriyordum.
Bu sefer 5 verdim. :)

Umarım düzenlersin senaryonu. :X

@pompy ne güzel düzenli ve iyi yazıyordun.
Bu yazı ve düzeni hiç beğenmedim.

Noktalama işaretleri koymamışsın ve cümleyi anlamak için bir daha okudum karışık olmuş.

Enisi fırına verip pişirmişsin oh ne ala. :F Güldürdü orası. :D
Bölüm fena olmamış normalde sana 8-9 yada 10 veriyordum.
Bu sefer 5 verdim. :)

Umarım düzenlersin senaryonu. :X
biraz göndermeye taktım sende Ali ihsan öğretmen gibisin noktalardan zaten hoşlanmıyorum ben zaten normaldede nokta kullanmam 9 .sınıftan beri onu ben Arka sokaklardan sonra düzeltcektim bildiğin aceleye geldi @Yiğitt

Bombanin patladigi yeter artik başka bir şey patlat mesela beyin patlasan super olacak)))

pompy programlarını takip etmiyorum ve puan kullanmıyorum.:)
ozaman geçen hafta puanları veren kimdi o üç puanları sendin kandıramazsın beni ve 92.bölüme hemen yiğitte söyle bir sinirden unuttuğum üç nokta için beş puan kırılırmı @yiğitt ölüyorsun birdahaki bölümde @Çiğdem- seni oklavasıyla uçurumdan atıyor emrenin emriyle 96.Bölümde

ozaman geçen hafta puanları veren kimdi o üç puanları sendin kandıramazsın beni ve 92.bölüme hemen yiğitte söyle bir sinirden unuttuğum üç nokta için beş puan kırılırmı @yiğitt ölüyorsun birdahaki bölümde @Çiğdem- seni oklavasıyla uçurumdan atıyor emrenin emriyle 96.Bölümde

Hayır ilk bölüm hariç hep 6 verdim.:)

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking