bişey olmaz bu defa adaletli veriyorlar hem vadi ismini kullanamıcaklarına göre adil olur@pompy ben katılmayacağım reyting yarışına.
Hayır ya katılmayacağımbişey olmaz bu defa adaletli veriyorlar hem vadi ismini kullanamıcaklarına göre adil olur
bende katıl diyecektim ama zorlamanın alemi yok sende haklısın aslında güvensizlik ortamı varHayır ya katılmayacağım
İlk haftaki sonuçları bir göreyim debende katıl diyecektim ama zorlamanın alemi yok sende haklısın aslında güvensizlik ortamı var
bekliyorum bende bombanın fragmanını yayınladım bakar mısınHalkın polisi 92.bölüm frAgmani
İntikam Ayvalık ve İstanbul otobüsüne binen ve dersan kurtuluşun pususu sonucunda bombalı eylem olur Cansu orda ölür
Babası intikam için ceza evinden kaçar ve hastahaneyi tuzaklar
155 i arar ama bazı tAraftarlar tam ordan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları TFF ye yurucekten çarşı muhalif fb grubu bombalı eylem olur ve birde fb market kundaklanir
Çiğdem hakem öldü ama tuttuğu takım bjk intikamı için her şeyi yapmaya lazımdı destere yok daha neler bunları yapan kimse ... Çiğdemi kızdırdı @Çiğdem- @kvp-medya
@cookies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?