Halkın Polisi 91.Bölüm(+7)

kaç puan

• 3

Oy: 2 16.7%
  • 4

Oy: 0 0.0%
  • 5

Oy: 1 8.3%
  • 6

• 7

Oy: 2 16.7%
  • 8

• 9

Oy: 1 8.3%
  • 10

Oy: 6 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Reis iki defa okudum ancak aradaki bağlantıları bir türlü yakalayamadım maalesef :( emek verdiğin belli eline sağlık @pompy

Halkın polisi 92.bölüm frAgmani
İntikam Ayvalık ve İstanbul otobüsüne binen ve dersan kurtuluşun pususu sonucunda bombalı eylem olur Cansu orda ölür
Babası intikam için ceza evinden kaçar ve hastahaneyi tuzaklar
155 i arar ama bazı tAraftarlar tam ordan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları TFF ye yurucekten çarşı muhalif fb grubu bombalı eylem olur ve birde fb market kundaklanir
Çiğdem hakem öldü ama tuttuğu takım bjk intikamı için her şeyi yapmaya lazımdı destere yok daha neler bunları yapan kimse ... Çiğdemi kızdırdı @Çiğdem- @kvp-medya

@cookies

Halkın polisi 92.bölüm frAgmani
İntikam Ayvalık ve İstanbul otobüsüne binen ve dersan kurtuluşun pususu sonucunda bombalı eylem olur Cansu orda ölür
Babası intikam için ceza evinden kaçar ve hastahaneyi tuzaklar
155 i arar ama bazı tAraftarlar tam ordan Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarları TFF ye yurucekten çarşı muhalif fb grubu bombalı eylem olur ve birde fb market kundaklanir
Çiğdem hakem öldü ama tuttuğu takım bjk intikamı için her şeyi yapmaya lazımdı destere yok daha neler bunları yapan kimse ... Çiğdemi kızdırdı @Çiğdem- @kvp-medya

@cookies
bekliyorum bende bombanın fragmanını yayınladım bakar mısın