Aaa süpersin yaa çok sevindimm bölümü okudum çok güzel ve hareketli olmuş emeğine sağlık
evet ama o operasyon birilerinin hoşuna gitmeyecek senin evleniceğin kişi ekip deşifre edecek oda örgütün adamı @vadikızıoperasyonlar çoğalmaya başladı
evet ama o operasyon birilerinin hoşuna gitmeyecek senin evleniceğin kişi ekip deşifre edecek oda örgütün adamı @vadikızı
fransada özel görevle melek serter tanıştırmış @vadikızıFransız bide öylemi ayy nerden bulmuşum ben onu bee
fransada özel görevle melek serter tanıştırmış @vadikızı
Halkın Polisi Teogun kaldırılması ve ikametgah adreslerinde okulların hepsi yabancı eğitim veriyor özellerin hepsi devlet liselerinin hepsi Anadolu lisesi oldu diye sınav yapıyorlar başta hangi bölümde iyiysen ama ordada yabancı eğitim var bakalım ingilizceden geçemedi diye deliren öğrenci bunların oturduğu yer yüksekova bombalardan ders yok ingilizce öğretmenleri ölmüş
Okullar mecburi tatil Ekip bu protestoya müdahale eden çevik kuvvete dur diyecekmi ekipten saklarsa ne gibi olaylar kopacak @Çiğdem- @Doğu @Harunnn60 @vadikızı
hhhahah aa güncel haber gibi dizi vlla hiç günceli kaçırmıyorHalkın Polisi Teogun kaldırılması ve ikametgah adreslerinde okulların hepsi yabancı eğitim veriyor özellerin hepsi devlet liselerinin hepsi Anadolu lisesi oldu diye sınav yapıyorlar başta hangi bölümde iyiysen ama ordada yabancı eğitim var bakalım ingilizceden geçemedi diye deliren öğrenci bunların oturduğu yer yüksekova bombalardan ders yok ingilizce öğretmenleri ölmüş
Okullar mecburi tatil Ekip bu protestoya müdahale eden çevik kuvvete dur diyecekmi ekipten saklarsa ne gibi olaylar kopacak @Çiğdem- @Doğu @Harunnn60 @vadikızı
Ana caddelerden borcum vardı Yakamoz-Asi müdahale etti Ana caddeler 1 gün sonra başlayacaktı kural değişince yayından kaldırıldıGüzel olmuş @pompy
ama kasap gibi bir insan adam deliHemen doğrattın kadını öldürdünya![]()