Beşiktaş Fenerbahçe maçıydı volkan Demirel 10 tane hatalı gol yedi Beşiktaştan Kadıköy savaşı çıktı bide Tarihi 7 Kasım Fenerbahçe 10-0 yenildi. Statta tam faciaAAA maçlar başladıya artık bol bol bombalar patlatırsın
aaa rüyandamı gördün bunları yanıBeşiktaş Fenerbahçe maçıydı volkan Demirel 10 tane hatalı gol yedi Beşiktaştan Kadıköy savaşı çıktı bide Tarihi 7 Kasım Fenerbahçe 10-0 yenildi. Statta tam facia
Ardından korkarak uyandım budefa bomba yok döner bıçağı var
Evet onu yazıcam ama istanbuldu orası ben samsun yapacam orda olucak olayaaa rüyandamı gördün bunları yanı
aaa hayırr karadenize bulaşmaEvet onu yazıcam ama istanbuldu orası ben samsun yapacam orda olucak olay
Karadeniz demek reyting demek Arka sokaklar Karabük e gelmedimi geldi merak etme bomba yok döner bıçağı var Bodrum İstanbul Urfa ve Samsunaaa hayırr karadenize bulaşma
Aaa neresine geldilerKaradeniz demek reyting demek Arka sokaklar Karabük e gelmedimi geldi merak etme bomba yok döner bıçağı var Bodrum İstanbul Urfa ve Samsun
Safranboluya geldiler geçen sezon Mesut Urfada bu sezon dizide özel harekat şubede olacak suikastler ordusu olacak Arka sokaklardaAaa neresine geldiler