YS Halkın Polisi 8.Sezon 3.Bölüm (240.Bölüm)

Bu ne nöyle
Yavrucuğum 238 bölümü nasıl okuyayım ? Rica ederim etiketleme artık beni

Bu ne nöyle

Yavrucuğum 238 bölümü nasıl okuyayım ? Rica ederim etiketleme artık beni
desteğe ihtiyacım varda banlanan hedef kitlem var siyasetten dolayı onları haletmeye çalışıyorum Bunun her bölümü farklı @mrt-06 anlatır Sihirli hayatlar 24 bölüm ons bakabilirsin her halde

@Tolstoyevski 250.Bölüm bomba gibi olucak basın konusu başlıyor. Halkın Polisi 241.Bölümde
Halkın Polisine 241.Bölüm bomba gibi geliyor

Son düzenleme:
Son düzenleme:
aa evet ozan müdür ölmez
ama arka sokaklarda bir adam sezon finalinde tüm ekibi öldürmeye çalısıyordu infaz listesiyle ona gönderme yaptın sanırım
Budefa aksiyon amaçlı ve işe yaradı adamlar konsey üyesi Yani kurtlar sofrası
Ekibin Düşmanının lideri daha belli değil

Halkın Polisi 241.bölüm
Forumun en uzun soluklu dizisi ve en uzun soluklu polisiye dizisinde samsundaki futbol müsabakasındaki terör saldırısı işlenecek Konyaspor-Beşiktaş maçında
Konseyden Cahit komisere gelen emir doğrultusunda maçta öyle oyunlar oynarki herkes bölücü terör örgütünün saldırısı zanneder ama bu iş çok farklıdır @Çiğdem- @batuhankaralar @Doğu @Yiğitt @Tolstoyevski @vadikızı @xBUGRAx @xemrexxx @Forumdash @Doğu @Billy Kane

@batuhankaralar

Halkın Polisi Çarşamba saat 20 de kanal yenisuda

@S.G.A.T. HALKIN POLİSİ 241.Bölümünde Turkcell süper kupa maçındakı olayın büyümesi halinde ve polis kılığına ve asker kılığında olsa o saldıranlar olsa ve polis olmasa orda nasıl bi facia olurdu onu işleyecekler. Halkın Polisi değişik konusuyla Çarşamba günü Saat 20 de Kanal Yenisuda

@S.G.A.T. @Tolstoyevski @vadikızı @xBUGRAx @Yiğitt

@Tolstoyevski @vadikızı @xBUGRAx

@Tolstoyevski

@Çiğdem- fragmana bak Halkın Polisi samsunda Beşiktaş-Konyaspor maçındaki olayı işlicem Hiroşima faciası gibi bir facia olucak emri veren polis Cahit komiser
Konsey Cahit komisere emir vermiş

Oda eylemi gerçekleştirdi @Çiğdem-