Halkın Polisi 70.Bölüm(+7)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,358
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Halkın Polisi
70.Bölüm
Pusu
CIA AJANI fahro ve umut Can komisere bilgi gelmiştir Dizi oyuncuları ve maceraları Edison Partisi başkanı ve Çankayada birisi bir mitingle diziyi Fuhuş çetesi lideri denir senariste Av operasyonu adında Yanlış hotelin adresi verilmiştir yapım şirketindeki birisi tarafından
Maskeli kız erkeklere Pusu kurar Anonsu dinleyip tutuklananlar olur ve saldırı olur Fuhuş liderleri kaçırılır Polis tarafından kaçırılır ve öldürülür pizza yapıp etlerinden
Ceza evinde CIA ajanı pususu kurulur Umut ve Fahro ve ekibi işleri karıştırır görünmez katil ve ekibi Rıza baba ve ekibi karşı karşıya gelir çatışma Çıkar Umut Maskeli kız tarafından kaçırılır Fahro ekibini alır kaçar
Umutun cesedini bulan ekip Maskeli kız Fahroya ekibinin erkekleri bitecek bune böyle Umut benim eşim Polis Can komiser seni bitirir ANLA bunu rıza baba ve ekibi Fahronun yerini tespit eder telefonla giderler Fahro ve ekibi çatışır erkeklerin hepsi kaçırılmıştır ve Fahro kızlarla bomba koymuştur bomba patlar
Fahro Alo can komiser Yardıma ihitiyacım var
Bir Maskeli kız rahat bırakmıyor erkekleri
iyi kötü kim varsa kaçırıyor pişirip öldürüyor
Ahlak şubeden Can komiserin erkek kısımları kaçırılır ve Pişirip cesedi bulan Can komiser
Rıza Amir ve ekibide iş başındadır bu olaylar ne böyle Midem bulandı
Arif Müdür bitti her şey Arif müdürün arabasında bomba patlar
Mesut iyimisin müdürüm
Murat aaa sizdemi müdürüm
Leyla silahlı saldırı
muzo Tunç eğil ve sevgilisi yanar
Onur ve ece Fatih eğil müdürüm
Haluk yanar imdat ceren cereni Kaçıracakten ferayı kaçırılır ceren kaçar hemen emniyete doğru gider taksiye silahlı saldırı olur Taksiye pusu kurarlar okul servisine binerler adresi verir Silah la saldırmaya devam edrler
70.Bölüm sonu

70.Bölüm sonu

Her ne kadar karışık gibi gözüksede anladım gibi bu sefer :X

Yalnız gene bombala havalarda uçuşyor birde birileri pişiriliyor,pizza yapılıyor,hayattan soğudum :A

Kısa olmuş , @pompy artık dizilerini kısa yazman çok iyi gelişme. :)
Bu bölüm tam +7 olmuş. :F
İnsanları da pizza yaptın ya. :F

@pompy insanlari pizza yapmak güzelmiş ver bi porsiyonda kopeklere veriyim aç gariplerim sokaklarda :)
@Çiğdem- bu bölümde insanlardan pizza yapmak var gel koş :)

ayy hiçç sorma cnm yemek anlayışım değiştir @pompy yüzünden yemek yerken aklıma bu yazıalr geliyor :F:F:F

aaaaa benim memleketimde bomba falan patlamasın sakın 😱😱😱

Hahahahha senin memleketinde de pizza dağıtılcakmis galiba :F :F
Seninde etini 30 defa mahalleye dağıtmisti :kiki:

Senin kaç dizin var şu anda ya bi bombami var ?
Bomba cumami olcak ?
Özledim senin senaryolarini sanki 20 yildan beri okumuyormus gibiyim :(
evet bomba var bir tek şuan cuma akşamları olacak sezon arasında olan 2 dizim var isimsiz kahramanlar ve seyran

Halkın Polisi Her Perşembe yeni gününde yeni saati 20 de
Rıza amir için ortalığı karıştıran Maskeli katil
Giresunda fenerıum yanar trabzonspor taraftarları tarafından
sokakta patlıyan bomba beşiktaş store patlar palalar fb ve bjk forması girenlere saldırılır
Maskeli kız istanbulu karıştırdığı yetmediği gibi giresun olayı ve baskı sonucundan dizinin bitimi Dizi oyuncuları maceralarının fanları dolmabahçeye yürümeye çalışır ve olanlar olur
@cookies

Halkın Polisi Her Perşembe yeni gününde yeni saati 20 de
Rıza amir için ortalığı karıştıran Maskeli katil
Giresunda fenerıum yanar trabzonspor taraftarları tarafından
sokakta patlıyan bomba beşiktaş store patlar palalar fb ve bjk forması girenlere saldırılır
Maskeli kız istanbulu karıştırdığı yetmediği gibi giresun olayı ve baskı sonucundan dizinin bitimi Dizi oyuncuları maceralarının fanları dolmabahçeye yürümeye çalışır ve olanlar olur
@cookies

Bekliyorum :Z