Halkın Polisi 69.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,358
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
69.Bölüm
Erkeklerin başı belada
Umut ve ekibi Fahro Can komiserin metresi Fahronunda kumasıdır Çişel bir gün her şeyi öğrenir
Fuhuş çetesinin elinde babasından ve Abisinden dolayı dolaştığı için Fuhuş çetesi ona bir iş verir Can komiseri öldürtmek ama her yapılan hamlenin başarısızlığı Bütün fuhuştan sabıkalı bütün erkekler Dünyada bir erkek kalmıyana kadar temizlemek ister İlk önce hedefi babasıdır Can Komiseri öldürmek isterken kaçırılır Maskeli kız tarafından vurulur adamın mermilerini çıkartıp doğrayıp tavada pişirip kameraya kaydedip internete yayar
Kanalizasyonlar kusmuk olup yağmıştır
O fuhuş çetelerini serbest bırakan edison Partisi yasası daha devamı var yurt dışındaki cezalara göre ÇOK az Ceza veriyor ülkemiz
[spoiler
th
/spoiler]
geride kalan cesetleri erkeklerin
derste-kullanilan-iskelet-gercek-cikti-322.jpg
Kamerada görünen eşgal
halka-the-ring.jpg
Ekip bune böyle
Telefonla Umutu arar öleceksin der Umut fahroyla beraber eylemlerine devam eder
Kaddafi hayranlarıda Can komiserle çatışırken kaçırılır polis peşine düşer Rıza amir çatıştığımız erkekler kaçırıldı
aynı sekilde cesetler bulmaya başlıyan ekip Kimlik felan bulamaz
Çişel Çiğdemin kardeşidir Can komiseri öldürmeden bitirmicek ekibinden müdürü rüşvet alıp kumar şuçunu örtüp silah desteği yollayan Müdür Fuhuş çetesine ve eylemlerde yardım eder
Bencil TV nin erkeklerinide kaçırır ve öldürür Muhteşem Pahdişah dizisinde oynayan erkek oyuncular kanuni sultan süleyman harem ağası vezir ve... nice erkekler Düğün organizasyonu dizisi iSTİHBARAT mafyası ...erkekli diziler ve Edison mafyasıda işin içindedir
Rıza Amir ve ekibi Halk Film oyuncularını korumaya karar verir
Asker bile dahildir bu listeye savcı bile öğretmenler memurlar Millet vekilleri Parti başkanları bakanlar
onur bitti Artık eve gidebiliriz
Şampiyon tv ne
Camide imammı kaçırıldı
Mezarlıktan bekçimi
Dizi setinden oyuncularmı
Mesut yok artık double sinanımız var
ece pes artık
Elif o Maskeli kızın işi bu
Murat tamam emniyete dönüyoruz
leyla tamamdır
muzo komiser anlaşıldı merkez
Sinan ne yaptık ikimiz
onur ikimiz doğradık adamı pişirdik adamı sanki
Aylin şomağızlısınız
Arda ve Yasemin double baykuş
69.Bölüm sonu

Hiç düşündünüz mü @pompy bize ne anlatıyor acaba diye ?? Çünki ben anlayamıyorum tek anladığım şey tüm erkeklerin öldürülmesi ve dizimede gönderme gödüm maskeli kız :A Ama konunun genelinin hatlarıyla öğrenemedim bir türlü :D

Hiç düşündünüz mü @pompy bize ne anlatıyor acaba diye ?? Çünki ben anlayamıyorum tek anladığım şey tüm erkeklerin öldürülmesi ve dizimede gönderme gödüm maskeli kız :A Ama konunun genelinin hatlarıyla öğrenemedim bir türlü :D
babası kızını kumara yatırıp fuhuş çetesine satıyor can komiserin metresi bu Maskeli kız
Eşide Fahro CIA ajanı bu maskeli kız bütün erkekleri düşman biliyor hepsini öldürmek ister

babası kızını kumara yatırıp fuhuş çetesine satıyor can komiserin metresi bu Maskeli kız
Eşide Fahro CIA ajanı bu maskeli kız bütün erkekleri düşman biliyor hepsini öldürmek ister
Tamam bunu anladım da her hafta konun değişiyor da isimler niye değişmiyor peki??

Oha senaryoya bak 😱 @Çiğdem- senaryoya geri dönmeli ya özlüyorum onu :T
@cookies ben çıktığıma diziden seviniyorum ayoll her bölüm basıma gelmeyen kalmıyordu her yerde bomba patlıyordu şimdi rahatım :F:F:F

@gözlemci maskeli kız iyi fikir aslında senaryonda maskeli katilin yanına düşünebilirsin bence :F:F:F

@cookies ben çıktığıma diziden seviniyorum ayoll her bölüm basıma gelmeyen kalmıyordu her yerde bomba patlıyordu şimdi rahatım :F:F:F

@gözlemci maskeli kız iyi fikir aslında senaryonda maskeli katilin yanına düşünebilirsin bence :F:F:F
Şimdi Mehmet canın Maceralarında çocuk şube müdürünü oynuyorsun

Halkın Polisi 70.Bölüm fragmanı
Atatürk lisesi peşmelgeler tarafından saldırıya uğruyor radikal islamcılar ise Taksim çay bahçesine saldırırlar Ama Maskeli kızın yeni hedefi bir çocuk adı Fatih ve erkek bebeklerde savcı Aysun
Ve ekip bay Mafyayı koruyım derken emniyetteki dosyayı sızdırır Polisleri öğrenir erkek Polislerden başlar ahlak şubeden Can komiser ve Rıza Amir ve ekibi bu işi çözmeye çalışırken başlarına gelan belalalar Umut ve fahronun eylemleri işleri çıkmaza sokacak Çarşamba günü saat 20 de

giresunla ilgili işleyeceğim konu var
70.Bölümde

Atatürk lisesi peşmelgeler tarafından saldırıya uğruyor radikal islamcılar ise Taksim çay bahçesine saldırırlar Ama Maskeli kızın yeni hedefi bir çocuk adı Fatih ve erkek bebeklerde savcı Aysun
Ve ekip bay Mafyayı koruyım derken emniyetteki dosyayı sızdırır Polisleri öğrenir erkek Polislerden başlar ahlak şubeden Can komiser ve Rıza Amir ve ekibi bu işi çözmeye çalışırken başlarına gelan belalalar Umut ve fahronun eylemleri işleri çıkmaza sokacak Çarşamba günü saat 20 de

70.Bölümde
aaa bomba falan patlatma sakın memleketimde 😱😱😱

70.Bölümde
Bekliyorum...